November 8, 2010

Be Part of ChurpChurp Today! | 7 Reasons Why You Should Join ChurpChurp

ChurpChurp Nama Diberi
Nama Cantik Burung Biru Comel Sekali
Bertweet dan Earn Extra Income Seronoknya Hati
Sungguh Mudah dan Senang Untuk Disertai

7 Sebab Kenapa Anda Perlu Join ChurpChurp especially for those yang aktif bertwitter :


1) Buat Duit Dengan Twitter/Churp Churp

Mudah saja untuk joini,boleh  refer entry ini untuk lebih lanjut dan lebih informasi :

2) Event Yang Menarik

Dari hari ke hari pelbagai event/mini aktiviti seperti menonton wayang dan Fly Kite Day . Di masa depan pelbagai event yang lebih menarik mungkin akan dianjurkan.


3) Ianya Sebahagian/Part Of Nuffnang (ChurpChurp adalah  Nuffnang’s sister company )

Kalau anda selesa dan seronok bersama Nuffnang, ChurpChurp juga menyeronokkan. Sambil bertweet dan Berfacebook, boleh earn extra Income juga.

"ChurpChurp is Nuffnang’s sister company, and it’s a community which brings avid social media users together, and also rewards Twitter users and Facebook users for sharing special promotions and the latest events with their friends." - Credit Here -

4) Sungguh Mudah Untuk Menyertainya : Bolehla register saja di SINI : http://bit.ly/TgGkRx . Kalau tak faham bolehla bertanya saya ataupun any Churpers yang lain.

5) Sungguh Mudah Buat Duit Dengan ChurpChurp - BIla dah register, tunggu saja assignment yang diberikan. The more followers you have, the higher the payment. Gunakan keyword yang diberi untuk jadikan satu tweet yang lengkap. Yes, dulu satu tweet/Assignment saya dibayar dalam RM0.10+ satu Assignment. Now, bila follower bertambah, sekarang saya dibayar lebih kurang RM5+ untuk satu Assignment dari ChurpChurp.

Sambil-sambil tu, bolehla dapatkan informasi berkenaan latest promotion dari Assignment yang diberikan kepada diri sendiri dan juga churpers yang lain melalui twitter. (p/s : kenalah sabar juga, register harini jangan harapkan besok lusa terus dapat assignment)

6) Ianya bukan Scam dan Sudah terbukti - Saya sudah terima ceknya dan ramai lagi yang sudah terima Cek dari ChurpChurp. Tepuk dada, tanya selera. Belum cuba, belum tahu, sudah cuba, makin mahu dan ternanti-nanti Assignment seterusnya.

7) Ianya Menyeronokkan , Tiada Paksaan dan Tepuk Dada Tanya Selera - Schedule tweet/Assignment yang diberi tiada paksaan. Boleh terima ataupun tolak terpulang kepada masa dan kehendak kita. No Strings Attached . 

Apakah Event yang Saya Mahukan Dari ChurpChurp? 

1) Sehari Bersama Celebriti/Artis Terkenal I.e. Daphne Iking

2) Sesi Makan-Makan Bersama Churpers di Restoran Terkenal I.e Haven Restaurant 
3) Treasure Hunt ( It's Really Funn!!!)
4) Pertandingan Masakan ( I don't Know How to Cook But I Love To Eat Delicious Food) 

5) Lucky Draw to Churpers ( Every 6 Months Maybe??Hik3....)
6) Churpers Sharing Session? Maybe Can Invite Tekkaus or Redmummy as a Guest Churpers

7) Paintballl!!!! It Totally Rawksss and Funn!!!

Jadi apa tunggu lagi? Kepada sesiapa yang belum join ChurpChurp jom join ChurpChurp.Memang berbaloi-baloi dan memuaskan hati. More info : www.churpchurp.com 

Bertwitter dan Join ChurpChurp Best Sekali
Banyak kelebihan untuk dinikmati
Saya sudah joini gembiranya hati
Anda pula, Bila Lagi?

P/s : Jangan lupa follow saya di  twitter.com/eyriqazz

P/s/s : Kepada yang dah join, apa pula pandangan anda pula tentang ChurpChurp?

24 comments:

  1. wahhh untung la, kene active twitter la cm ni

    Terkini : ENTER

    ReplyDelete
  2. wah~ bro banyak pengalaman travel kan ? ;)

    ReplyDelete
  3. mcm best je join churpchurp ni.
    tp kena activekan twitter plak ni~

    ReplyDelete
  4. hohoho...bestnye manyak duit dapt ;)

    ReplyDelete
  5. ada wat dulu ni. tapi lupa paswed lak. aisehhh

    ReplyDelete
  6. dh register tp tk brp reti guna twitter

    ReplyDelete
  7. sy dah join churp2
    tapi assignment yang dah dbuat pending aprroval jer
    dekat seminggu dah
    memang selalu camtu ker??
    hehe

    ReplyDelete
  8. @suffer8zine :untung2..rajin2la bertwitter ya..

    @Encik Tikus:takdelah banyak..adalah skit2...

    @Izan Ishak :aktifkan dan join..berbaloi2..

    @violet VC:bolehla lepas untuk lunch...

    @Mama Zharfan:xper2...balik mesia nanti ble la aktif2kan

    ReplyDelete
  9. @fezaL Mohd :thanks..

    @cik EPAL:hik3,resetkan aje password..follower cikepal di twitter tentu ramai kan?

    @ Sharinginfoz:yup,memang bagus..

    @Mama tisya : take a small step..lama2 retila..saya dulupun blur2 juga..

    @En Ilham : x juga..biasanya within a few days approve..ada juga yang direject...contohnya tak menepati syarat + kuota dah penuh untuk assignment tu...

    ReplyDelete
  10. nasib baik zana pun dah join churp2 nie...best coz' senang jer pun assignment yg dia berikan...

    wah..nak kena kumpul kengkawan twitter lagi nie...

    ReplyDelete
  11. wah..banyak aktiviti churp2 ni.. nuffnang punya program dah 3 kali join..lepas ni nak ikut churp2 pulaklah ye.. kalau ada main layang2 lagi aku nak follow ni..hehehe

    ReplyDelete
  12. dh join tp x ramai follower.. sbb tu churp2 x penah bg assignment.. huhuhu...

    ReplyDelete
  13. dah join tp mcm x pham jer..dia ade bg assigment tp aaah..peningla..bole ajar x???

    ReplyDelete
  14. wahhh... atas nasihat ini, saya baru sahaja sign up!

    thanks.... follow me too... dah letak badge kat blog.. hehe

    ReplyDelete
  15. baru je join last week, sbb n3 eriqaz seblom ni.blom dpt apa2 assignment lagi...hehe cam seronok jer..tak sabar je rasa..churp2..bila lagi??? :)

    ReplyDelete
  16. @zAnNa@mAMaBaTriCE:mudah kan buat assignmentnya?straight forward...jadikan ayat yang lengkap je....

    selamat mengumpul...

    @farra8979 :be creative...nanti bertambahla follower tu...byk cara untuk menambah follower..

    @makdara TERdiva:boleh2...apa2hal MDT ble e-mail saja saya di iman1237@hotmail.com Nanti saya kasi tunjuk ajar..

    @FiNa :good luck,...oh, apa twitter ID fina?

    ReplyDelete
  17. wuhuu...
    tunggu kerajinan datanggg!!

    ReplyDelete
  18. ko mesti dh lame ngn churp churp kan bro?aku bru je terkedek2..tp kat fb,susah org nk likes..xtau nape.

    ReplyDelete
  19. Pewwwitt... kalau bab jumpe TOP BLOGGER atau selebriti memang sokong giler untuk aktiviti.... hik3x

    ReplyDelete
  20. saya juga dah join..tengah tunggu job nih..agagag.. add my twitter has_ishak, and i'll follow u back..

    ReplyDelete
  21. thanx gto...selama ni sy xtau pun yg payment dibayar lebih bila follower ramai...patut la income sy naik beberapa sen je once assignment dah approve...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails