November 15, 2010

Cupcake Oh Cupcake

Cupcake Oh Cupcake

Isteri requestkan Cupcake untuk Our Anniversary next week. Sudah terima 2 suggestion berkenaan cupcake ini but looking for more choices. Hopefully, belum terlambat lagi. Can anyone suggest me where I can get the Best Cupcake around KL area? I think i wanna fulfil my wife wish.

Plz suggest. The cupcake that i choose, I will feature/review it in my blog. Pasal harga, tiada masalah, quality and quantity go hand in hand kan?

13 comments:

  1. cupcake chic...
    the make really nice cakes...
    but you have to eat it while it's cold...
    or else it won't taste very good...

    ReplyDelete
  2. Birthday saya minggu lepas pun wife bagi saya cupcakes Manchester United theme. Gambarnya ada saya letak kat blog saya

    http://boisanerd.blogspot.com/2010/11/hari-jadiku-ke-29.html

    ReplyDelete
  3. luper nak ltk link...
    hehe...
    http://www.cupcakechic.com.my/new/

    ReplyDelete
  4. oh u just gonna love my entry. hehe. hr tu ada jugak buat entry pasal ni. tp hana cari cupcake utk wedding. tp boley lah kot sebab dah namanya cupcake mesti blog tu ada jual macam2 jenis cupcake kan. banyak dapat recommendation dr readers untuk blogshop jual cupcake ni. bro baca komen nya yerr. :)


    Mencari blogshop jual cupcakes untuk wedding| Your recommendations needed

    hope it helps! :)

    ptg ni ada entry special untuk bro. kikikki :p

    ReplyDelete
  5. kawan aku ada buat eyriqazz.. cuma jauh sikit je.. tapi dia boleh buat penghantaran kot.. kalau minat boleh tengok blog dia..

    http://muffin-kaseh-azean.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. mamasue suggest cupcake red velvet...red kan romantik,velvel kan mewah...so 2-2 tema pun eriqazz dpt...carik lah mana2 kedai yg jual red velvet cupcake ni...gerenti isteri suke!

    ReplyDelete
  7. wondermilk cupcake sangat sedap sebab muffin dia boleh pilih yang ada choc chip, vanila or choclate etc, ada dekat area damansara. kalau cupcake chic punya muffin plain je.

    ReplyDelete
  8. http://www.facebook.com/mischievousgalore ... ni ada link emak saudara saya. Diorg memang dok buat segala macam jenis cake termasuk la cupcake.. bleh request la nk jenis apa ka tema apa ka perisa apa ka.. sj tlg promote utk diorg ja ni.. apa2 bleh la contact dgn diorg terus..

    ReplyDelete
  9. Bleh try beli dari kawan sy ni.... ni link blog dia... ada 2...

    http://mysunshine2u.blogspot.com

    http://mysunshine-cupcakes.blogspot.com

    sy pernah beli 2 kali dr dia... design n taste marvelous.. bleh cek kt blog sy sini

    http://budakbrbelajar.blogspot.com/2009/09/ebby-1st-bierhday.html

    gmbr cupcakes at the end of the entry... scrol down aje...

    ReplyDelete
  10. coeml sangat la..nanti segan nak mkan

    ReplyDelete
  11. Dear All : Thanks for the recommendation...susah juga membuat pilihan ni..nanti saya discuss ngan wife yang mana satu mahu dipilih

    ReplyDelete
  12. kl tak tahu. kalau kt sunway ni pun ada jugak . sedap dan murah :) eyka dh try dah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails