December 1, 2010

Bloglist Eyriqazz.Com dibuka

Shot, Targeting The Goal (Credit Pictures to Tian Chad )

Salam dari Eyriqazz,

Selepas bertubi-tubi kena bantai ngan Anonymous,biarkanlah ia berlalu dan melayan perasaannya. Kali ini eyriqazz ingin buka kembali bloglist eyriqazz.com di sidebar " I Read This Blog" . Syaratnya mudah saja :

1) Oh course masih belum berada di Bloglist Eyriqazz.com
2) Letakkan blog eyriqazz.com di ur bloglist.
3) Buat Satu Entry bertajuk " Kenapa Saya Mahu Berada di Bloglist Eyriqazz.Com "
4) Done, leave ur permalink di entry ini.
5) Hanya dibuka buat 20 entry/blog pertama yang hantar. First Come First Serve .

Sharing Is Caring. Blog di Sidebar, eyriqazz memang baca cuma bergantung kepada tajuknya juga. Mana-mana tajuk menarik ,bila free memang akan di Klik/baca cuma mostly menjadi silent reader saja. Oh, eyriqazz tak menjanjikan hits dari exchange link ini kerana hits eyriqazz pun suam-suam kuku saja. Sekadar menambah kenalan dan menerjahi lebih ramai blog lagi di masa depan.

*** Ada Give Away juga, "Sekotak Teh Bharat Cameron Highlands " buat dua entry kegemaran eyriqazz nanti.

P/s : Exchange Link is a Win-Win Situation for both parties, betul tak? Mari sama-sama kita meriahkan persada blogging tanah air.


UPDATED - Tak sangka dengan sambutan yang begitu menggalakkan. Saya sudah updatekan list bloglist eyriqazz buat semua yang buat entry (lebih 20 rasanya). Takperla,biar lebih jgn terkurang kan?. So, saya tutup dulu, mana-mana tertinggal bolehla contact saya di e-mail or twitter.


InsyaAllah, next time dibuka lagi. Mahu clearkan bloglist mana-mana yang sudah tidak aktif/berupdate lebih dari sebulan.

39 comments:

  1. wah..best nih...klu ada rezeki nak jd antara yg tersenarai....

    ReplyDelete
  2. USHA BLOGSLIT. OKAY DAH ADA LINK SENDIRI WHAHAHA. terima kasih bro eyriq <3

    ReplyDelete
  3. saya dah buat... nie link nyerr

    http://slumberzgurll.blogspot.com/2010/12/kenapa-saya-mahu-berada-di-bloglist.html

    ReplyDelete
  4. DeQdEq teruja skali utk berada dlm bloglist Eyriqazz.com...ini entry DeQdEq...http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2010/12/kenapa-saya-mahu-berada-di-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. join...

    http://www.blogger.com/publish-confirmation.g?blogID=5346316374242740738&postID=587171593953862366&timestamp=1291178352044&javascriptEnabled=true

    ReplyDelete
  6. saya dah join.. thanks.. :D

    http://zairiedinzly.blogspot.com/2010/12/kenapa-saya-mahu-berada-di-bloglist.html

    ReplyDelete
  7. alamak,tak follow lagi..tapi saya tau blog ni femes amos.

    erm sempat ke huhu

    ReplyDelete
  8. jangan delete n@m@n sudah la ye..hehe

    teh strawberry takde?

    ReplyDelete
  9. ok.Dah siap kerja sekolah.
    http://hajarpunyablog.blogspot.com/2010/12/kenapa-saya-mahu-berada-di-bloglist.html

    ReplyDelete
  10. wahhh nak join.. and hopefully antara 20 yg terpilih....huhuhu

    ReplyDelete
  11. Exchange link memang peluang untuk menambah rakan blogger. Traffik tu, kena usaha lebih je.

    Tak semestinya perlu bergantung kepada Exchange link, kan? Lagipun banyak cara lain.

    ReplyDelete
  12. salam bro eyriqazz...

    izan dah join untuk berada dalam ur bloglist nih... boleh check kat n3 ni

    http://diariummi.blogspot.com/2010/12/kenapa-saya-mahu-berada-di-bloglist.html

    tqvm..

    ReplyDelete
  13. salam..bro..sy nak masuk bleh???

    belog baru ja...

    http://risingsunawakenmoon.blogspot.com/2010/12/kenapa-saya-mahu-berada-di-bloglist.html

    tq ek...;0

    ReplyDelete
  14. err....sudah buat hehe
    http://www.eyriqazz.com

    ReplyDelete
  15. hmm naper 20 jer? baru jer nak buat.. tp rasanya dah full tu :(

    ReplyDelete
  16. Done

    http://nuyin2u.blogspot.com/2010/12/kenapa-saya-mahu-berada-di-bloglist.html

    ReplyDelete
  17. Bro, nak tumpang menempek jugak!!

    http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2010/12/kenapa-saya-mahu-berada-di-bloglist.html

    ReplyDelete
  18. Salam..

    Teratak Usang ( http://azilas.blogspot.com )dah terkeluar dari list eyriqazz ke? huhu...sedihnya...
    nk kena submit semula ke ni?

    ReplyDelete
  19. Salam Uncle :)

    Boleh ker saya berada di bloglist tu ??

    http://elissmiejunior.blogspot.com/2010/12/kenapa-saya-mahu-berada-di-bloglist.html

    ReplyDelete
  20. weehuuu,,nk join la,,,,

    http://aqwaeda.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. nur nak try nasib.. mana tau rezeki leh duduk kat blog glemer ni
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/12/kenapa-saya-mahu-berada-di-bloglist.html

    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  22. ala,,,da tutup ea,,rase cm da 20 entry je,,,

    ReplyDelete
  23. Yui nak ikut serta tapi terus-terang Yui cakap....Yui malas. hahahahaha...xDDD

    ReplyDelete
  24. cam segmnen lat ben ashaari..chaiyok2

    ReplyDelete
  25. saya cuba. ni my lalink...

    http://akmafaizal.blogspot.com/2010/12/kenapa-saya-mahu-berada-di-bloglist.html

    ReplyDelete
  26. http://1000-freedownload.blogspot.com/2010/12/kenapa-saya-mahu-berada-di-bloglist.html

    ReplyDelete
  27. betul tu Eyriqazz, exchange link ni win-win situation..

    ReplyDelete
  28. Salam bro petriq saya tiada bloglist tapi ada Exchange Link :) Boleh x? Teringin berada di bloglist abang petriq :P

    ReplyDelete
  29. me nak jugak..me dah lama letak blog eyriqazz kat my bloglist..

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/kenapa-saya-mahu-berada-di-bloglist.html

    thanks..

    ReplyDelete
  30. ku pon silent reader jugak. ehehe..

    ReplyDelete
  31. me nak join, tp now tgh bz proofreading thesis..kalau sempat, me join mlm ni yer (waktu UK)..mesti dh ramai yg buat entry..limited to 20 only kan..aisehhh

    ReplyDelete
  32. anyway, blog GTO memang dh lama dlm my blog list pun :)

    ReplyDelete
Related Posts with Thumbnails