December 24, 2010

Buffered Earning Tertinggi Tahun Ini

Alhamdulillah, rezeki bersama Nuffnang dimurahkan. Buka akaun Nuffnang, nampak satu Buffered Earning tertinggi tahun ini dari :


First time Buffered Earning cecah RM300+, thanks Prudential dan juga Nuffnang. Baik sungguh hati Prudential, bukan setakat Advertorial, Buffered Earning tertinggi turut diberikan .

Sebut pasal insurans dan juga feedback dari entry sebelum INI , semalam akhirnya saya beli Insurans , ambil plan dari Prudential BSN . Ambil pakej yang mampu saya bayar dan saya ambil untuk diri sendiri dulu as ketua keluarga, Ambil pakej yang RM150 sebulan. Thanks to my Agent yang begitu profesional dalam menerangkan pasal kepentingan insurans dan plan yang sesuai bagiku. Memang bagus dia explain etc, dan kalau anda plan nak beli insurans in the future, memang saya rekemenkan. E-mail me at iman1237@hotmail.com and i will forward to u details dia.

Yup, Insurans memang penting dalam kehidupan. Macam Bomba. So, beringat sebelum kena. I learn from my past experience dah saya tidak mahu pisang berbuah dua kali. Menyesal kemudian tidak berguna.

Anyhow, thanks again Nuffnang n Prudential, boleh buat modal Contest next year . Mahu tips? Bolehla terjah entry ini : Tips Untuk Mendapatkan Buffered Earning Dari Nuffnang

P/s :
Di mana ada kemahuan di situ ada jalan
Usaha tangga kejayaan
Akan terjamin di masa depan

32 comments:

  1. terfikir jap cmnela bro boleh berjaya cmni..ah kna usaha lg aku ni..hehe..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki bro....apapun tahniah....

    ReplyDelete
  3. wah banyak nyer..huhu en saya still tak boleh download app tu lah..
    latifahbeekay fb tu saya

    ReplyDelete
  4. wowwww!!~
    beshnye...
    congrats...

    ReplyDelete
  5. tahniah bro. banyak tu. mencecah ratus ratusan :)

    ReplyDelete
  6. banyak betul bro dapat ni, congrats

    ReplyDelete
  7. cayalah bro, kagum betul dengan blogger2 hebat, sekarang ni berblogging memang berfaedah & menguntungkan, peluang dah depan mata kan, buat apa di sia2 kan, sambil dapat tambah kenalan di alam maya...

    MUSh - ngomel, ngumpat & mengata

    ReplyDelete
  8. terbaik tu eyriqazz.. azam tahun baru aku..nak BE macam kau.. hehehe

    ReplyDelete
  9. tahniah..

    bile la sy nk dpt buff tgi cm tu..
    huh..

    ReplyDelete
  10. wow, rm300+...huhu, congratz.... harap aku dpt gak...hehe

    ReplyDelete
  11. plan nak beli insuran gak,, tapi tunggu keje dulu la,, skrg duit tarak,, heheh

    ReplyDelete
  12. ur blog traffic mantop!! memang deserved pun dpt BE byk tu..me traffic suam2 kuku pun pernah cecah rm100 lebih (sbb me ada satu BE jer pd satu2 masa)...heehe
    bila nak share tips utk dptkan advertorial plak :p

    ReplyDelete
  13. Wah, saya org pertama nak komen.

    Tahniah kat Bro sebab sentiasa berusaha dan hasilnya dimurahkan rezeki.

    Perbanyakkan lg tips yg boleh dikongsi bersama.

    Bro ni idola kebanyakkan blogger..Syabas!

    ReplyDelete
  14. Insya Allah ade gak backup klau2 sakit nnt.hehe

    ReplyDelete
  15. tolong kami...bantu kami...anak2 yatim piatu..sob sob...meleleh nengok BE kat sini...

    ReplyDelete
  16. wowww...kagum saya...sy paling tingi BE pun RM30 lebih je..tu pun sekali..je...huhu

    ReplyDelete
  17. wahhh banyaknya! congrats & moga moga bertambah murah rezeki tahun baru nanti yer :-)

    ReplyDelete
  18. bro eyriqazz,

    nak tanya, pelan takaful ke konvesional? sebab tak dinyatakan pulak..harap² takaful lah, sebab konvesional dah difatwakan haram..

    ada riba, judi, gharar

    p/s : hanya mampu tengok BE ini..hehe

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah

    ahad ni, bro blanje leh?

    ReplyDelete
  20. syukur, alhamdulillah. Rezeki hujung tahun...

    pasal insuran, hampir menjadi 1 kewajipan untuk memilikinya. Mas pun dalam proses nk cr. Dok timbang antara pru atau Tokio

    ReplyDelete
  21. salam hi.nak jemout semua kawan GTo dan eyriqazz join contest dekat blog saya http://http//symuzzamir.blogspot.com/2010/12/first-contest-iphone4-ke-blackberry.html

    ReplyDelete
  22. Cane ek dapat banyak gini BE? congrats cikgu!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails