December 2, 2010

Give Away | Teka Lokasi

Yieza, Give Away lagi dari Eyriqazz.Com. Mudah aja , anda hanya perlu teka Lokasi 2 tempat ini (I.e. Pengkalan Kubur,Chow Kit,etc) . Inilah gambarnya :

LOkasi Pertama
Lokasi Kedua

Satu pemenang untuk setiap gambar. Siapa yang meneka paling cepat dan tepat, dialah yang menang (boleh menang satuje). Boleh teka sekali saja tau. Boleh la komen di entry ini untuk jawapan/tekaan anda. Hadiahnya? Hadiahnya biasa aja, Sehelai T-Shirt kenangan berlogokan "Teluk Batik" . Eyriqazz beli tak mahal pun , RM5 je satu. Hik3...berminat boleh teka, kalau takde yang berminat, eyriqazz simpan aja. Oh, size baju tu Size L.

Oh ya, give away 2 pemenang entry BlogList Eyriqazz.Com akan diumumkan sekali dengan Give Away ini. Mungkin weekend ni or minggu depan ya?

**Cepat-cepat, siapa cepat dan tepat, dia dapat....


UPDATED - Give Away ditutup. Sudah ada yang meneka dengan tepat. Jawapan Lokasi 1 adalah Funfair di Lumut dan No 2 Pavillion. Wah,ramai juga suka terjah Pavillion ya?


Nanti saya umumkan pemenang sekali ngan Give Away BlogList Eyriqazz.Com

43 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Lokasi Ke-2 .. sy teka di Pavilion Kuala Lumpur !!! =)

    ReplyDelete
  3. nk teka gambar 1st

    - fun fair dpn jusco cheras selatan

    ReplyDelete
  4. lokasi pertama ; funfair dekat gombak .
    lokasi kedua ; Village Mall


    ok , bantai je dua dua ni . adehhh :)

    ReplyDelete
  5. aiseh.. cam susah je nk teka dua lokasi tu.. hurmmm

    ReplyDelete
  6. Lokasi 1 : Fun Fair Shah Alam..

    Lokasi 2: Pavilion KL..


    ahaha... jawapan dari
    http://hilalazmi.com

    ReplyDelete
  7. yang first tu macam kat melaka je.

    Second picture tu kat Pavillion kan..

    ReplyDelete
  8. lokasi pertama: fun fair? heee

    lokasi kedua: PAVILLION!

    ReplyDelete
  9. Lokasi Kedua : Pavillion

    Badiuzaman
    badiuz@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. hmm i just know the second picture is Pavillion.. but the 1st one, erm alamak tak tau la mana.. Fun Fair je la.. Eeekk :P

    ReplyDelete
  11. 1) Eye on Malaysia kat Melaka

    2) Pavilion Bukit Bintang

    ReplyDelete
  12. Yang bawah pernah pergi tapi lupa kawasannya di area kl kan?

    Yang pertama pula x tahu..

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  13. pictures pertama: Genting

    pictures ke2: Pavilion

    ;p

    ReplyDelete
  14. hurm...

    lokasi 1 : tak tahu

    lokasi 2 : court selepas main entrance dekat pavillion

    ReplyDelete
  15. huhuhuhu...x pasti la plak kat mana...

    ReplyDelete
  16. Adeh.. pening juga nak teka ni.. broo.. huhu.. tapi aku cuba ye

    Gambar lokasi pertama : Cameron Highlands

    Gambar lokasi kedua : Aku tak dapat teka bro.. hehehe

    ReplyDelete
  17. lokasi kedua adalah hall tgh di pavilion :D

    ReplyDelete
  18. pic kedua tu kat pavillion kan?

    ReplyDelete
  19. Lokasi kedua is Pavilion. Kan ?

    First location ngak tau dong ! ;(

    ReplyDelete
  20. Lokasi Pertama - Danga Bay , JB

    Lokasi Kedua - KLCC

    ReplyDelete
  21. Pic 1: Melaka

    Pic 2: ??? seriously tak tau..belasah jer.. One Utama..haha

    ReplyDelete
  22. lokasi kedua ialah PAVILION!!

    betul ke??
    hehehe

    ReplyDelete
  23. lerrrrr ingat dah terlist dah...saja je buat tertunggu2...hehe.. bagus..bagus..tips..tips..

    ReplyDelete
  24. nak jawab untuk lokasi kedua-pavilion@bukit bintang.

    ReplyDelete
  25. saya cuba2 teka.

    lokasi 1: Fun Fair, area Giant, Batu Caves

    lokasi 2: Pavillion, KL

    belasah je tu..hahaha :)

    ReplyDelete
  26. nak jawab lokasi kedua-pavilion@bukit bintang.

    ReplyDelete
  27. lokasi pertama - lumut

    lokasi kedua - pavillion ,KL


    -Yang 1st tue susah skit nak teka... huhuhu

    ReplyDelete
  28. jom teka...

    pic1: Danau Kota Uptown
    pic2: (familiar).. Danga Bay ?

    kuman "Panavia Tornado tengah Priming.." Entry

    ReplyDelete
  29. lokasi pertama: bukit jalil, Euro Funfair, Kuala Lumpur.

    ReplyDelete
  30. saje cuba try test...

    Lokasi pertama : Setiawangsa

    Lokasi kedua : Pavillion, Kuala Lumpur

    Betui tak? hahahahaaaaa

    ReplyDelete
  31. 1st location - fun fair danua kota

    2nd - pavilion

    ReplyDelete
  32. Lokasi kedua - Pavilion

    p/s: aku saiz XXXL

    p/s/s: kalo xde...aku naik teh yg sedap tuh (^v^)

    ReplyDelete
  33. 1. Di Lumut Perak
    2. Pavillion Kuala Lumpur

    kalau batu tenggelam ..kalau sabut timbul

    ReplyDelete
  34. 1. teluk batik
    2. pavillion

    main teka jek nie huhu

    ReplyDelete
  35. lokasi pertama : bandar melaka

    lokasi kedua : Pavillion

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails