December 8, 2010

The Magical Journey of Alisya

The Magical Journey of Alisya :

Bukan Main seronok lagi dapat naik Kapal ke kereta ya?

Tapi taknak digerakkan , nanti dia nangis..Bagus anak papa, jimat Papa....

Amboi,Amboi, Apa Yang seronok sangat tu Alisya?

Si Comel membesar ceria
Hati Papa dan Mama Gembira
 dikaulah puteri hati kami berdua
Penyeri hidup seisi keluarga

P/s : Planning next year untuk dapatkan adik untuk Alisya. Any tips untuk mendapatkan anak lelaki? 

28 comments:

  1. org kate..(org lain kate la..) kalu nk anak laki, yg istri kene mkn benda berdaging, yg en somi mkn yg ijau2 an cam sayur, hehe..comel alisya, masuk contest saya seswai sgt tu, hehe.. (contest cute baby in token car)

    http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com

    tengs~

    ReplyDelete
  2. anak lelaki? boleh baca kat belog me :p

    http://www.elissmie.com/2010/11/aku-mengandung-bersediakah.html

    me pun mengidam anak lelaki jugak next year..aminn

    ReplyDelete
  3. alisya ni mmg cute.. adorable...sweeeeeetttttt sgt.. suka tgk budak2 ni..

    ReplyDelete
  4. happy lihat semua gembira.. be a nice family leader bro..

    hati papa dan mama ceria
    bila melihat alisya gembira
    aduhai shakiddo ada tipsnya
    kalau nak dapat seorang putera..

    ewaaaaahhhh2...

    ReplyDelete
  5. makan daging merah - kambing lembu kijang rusa byk2

    ReplyDelete
  6. Takdak Tips Tips lagi dah hang buek jerr..ahaks..tengok rezeki dapatlah sepasang...Usaha Tangga Kejayaan bro..wakakaka

    ReplyDelete
  7. wah seronok anak kau eyriqazz main tu.. apa lagi kasilah dia kawan sorang lagi..hehehe

    ReplyDelete
  8. huhu..takdak tips! kumpul byk2 yer..nnt saya leh refer sini lagi 3 thn...wakakaka

    ReplyDelete
  9. saya pulak nak tips dapatkan anak perempuan nih...*sigh*

    ReplyDelete
  10. aqil pun takut klu benda tu bergerak. agaknye lagu dia kuat sgt tak. hehe. comel alisya.

    ReplyDelete
  11. #Nad @ MamaZakwan :oh,thanks for the tips...

    ReplyDelete
  12. #e.l.i.s.s.m.i.e :thanks eliss..jom sama2 dptkan anak lelaki...

    ReplyDelete
  13. #Syima Emi :kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan?hik3

    ReplyDelete
  14. #KiD :apa tipsnya bro?ewahh,terror bro berpantun...

    ReplyDelete
  15. #Matjoe:daging rusa?kat mana nak cari tu?

    ReplyDelete
  16. #JAI :hak3,tips terbaikje dari jejai

    ReplyDelete
  17. #Tn.Punya :hik3,planning it next year bro..bro pula?

    ReplyDelete
  18. #suffer8zine:tuhla,bukan main sonok lagi alisya

    ReplyDelete
  19. #Izan Ishak:hik3,ramai juga yang tercari2 tu,...boleh tanya jejai...

    ReplyDelete
  20. #♥-- emieysandra --♥ :thanks emi

    ReplyDelete
  21. #Suliana:hik3,bolehla berbesan ngan su camni..kih2...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails