December 30, 2010

TerimaKasih PM Istihar 31 Disember 2010 Cuti Peristiwa Sempena Malaysia Juara Piala Suzuki 2010

Terimakasih PM kerana Istiharkan 31 Disember 2010 Cuti Peristiwa Sempena Malaysia Juara Piala Suzuki 2010 (Credit Picture Here)

Terimakasih buat Perdana Menteri Malaysia kerana mengumumkan Hari Jumaat 31/12/2010 sebagai cuti peristiwa sempena kemenangan/bergelar Juara Skuad Bola Sepak Malaysia di Piala Suzuki 2010. Lebih lanjut pasal cuti ini bolehla terjah entry ini [ PM Isytihar Hari Jumaat 31 Disember 2010 Cuti Sempena Malaysia Juara Piala Suzuki AFF 2010 ]

Actually, cuti eyriqazz tahun ini dah habis dan begitu bersalah kerana tidak dapat pulang ke kampung pada 31/12/2010. Tarikh ini, keluarga di kampung akan adakan majlis doa selamat mendoakan kesejahteraaan ayah saya yang meninggal dunia 2 bulan lepas + tarikh birthday adik saya . So, adik saya pun turut buat doa selamat sekali.

Semalam bertwitter, betul-betul mengharapkan agar 31 Disember 2010 diumumkan cuti. Alhamdulillah, doa dimakbulkan, bolehla saya pulang ke kampung petang ini . Dapatlah ibu saya berjumpa Alisya, siap termimpi-mimpi rindukan cucu kesayangannya (hik3,cucu sulung n the only cucu buat masa ini)

Terima kasih sekali lagi dari saya, dapatlah pulang ke kampung dan berjumpa orang tersayang. Dapatlah juga pekena keropok lekor terengganu dan hopefully sempatlah menerjah Nasi Dagang serta Ikan Goreng Celup Telup Pantai Batu Buruk . Alhamdulillah, rezeki di penghujung tahun.

P/s : Doa-doakan perjalanan pulang dan kembali kami.

16 comments:

  1. Yes i likes...esok x kija...

    ReplyDelete
  2. insyaAllah mudah2an eyrizaqq sekeluarga selamat pergi dan pulang...

    ReplyDelete
  3. yes selamat bercuti, anyway thanks for the link bro

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti, hati2 memandu ya...tlg ambil gambar sotong celup tepung banyak2 ya..hihihi

    ReplyDelete
  5. Selamat pergi dah pulang bro.. sampai disana bila dan makan lekor jgn lupa kawan-kawan disini.. berhati2 dijalan raya.. jumpa lagi di tahun baru 2011..

    ReplyDelete
  6. COTI = HORAY3!! ;D

    selamat pulang ke kampong!

    ReplyDelete
  7. hati-hati ya bro..... and enjoy ur holiday....cuti2 mesia....best dapat rest...

    ReplyDelete
  8. Cuti cuti pun, ini hari yang sesuai untuk planning 2011.

    Salam.

    Share dengan saya Azam Tahun 2011 anda!

    Sila tinggalkan/share azam anda di :
    www.TuanBri.Com

    Just share for free.
    The Power of Sharing!

    ReplyDelete
  9. kena ckp thanks to the malaysian team gak, kalau tak menang tak dapat ler cuti...best!!!!

    ReplyDelete
  10. selamat bercuti...

    behati2 dijalan raya..

    ReplyDelete
  11. moga selamat sampai, moga selamat dalam perjalanan kami, khas dari kami di iAwani.

    ReplyDelete
  12. org yg tak tengok bola pun dapat cuti..hehe..yahooooooo

    ReplyDelete
  13. banyak cuti ...malas nak star isnin nie. Hari pertama tahun baru bekerja...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi