December 31, 2010

Last Day Give Away RM300+ Haven Restaurant Voucher|Siapa Mahu Ditegur?


Yieza.hari ini ,1159 malam akan berakhirnya my give away contest. Alhamdulillah, sambutan agak menggalakkan, sudah 70+ menyertainya. 

So,as today is the last day, there will be a surprise too...Whoever yang belum join dan join today, 3 daripada peserta yang join hari ini akan saya pilih secara random melalui undian random.org untuk di Featuredkan di Segmen Tegur Menegur

Feedback dari yang telah ditegur bolehla juga terjahi di SINI dan SINI . Oh ya, saya masih belum sempat lagi memilih pemenang 5 GTO Pointz untuk komen terbaik Segmen Tegur Menegur last time. Next week saya announcekan ya?

Jadi, apa tunggu lagi? Jom Join My Give Away RM300+ Haven Restaurant Voucher

10 comments:

  1. hehe..jum tegurrr! ehh..jgn tegurr..errr.. =_="

    ReplyDelete
  2. alahai....melepas la peluang nak kena tegur dgn eyriqazz sbb DeQdEq dah join awal2 dulu...huhuhu

    ReplyDelete
  3. nak tegurlah blog saya pulak.. tapi segan pulak hehe.. blog banyak citer family & ga je

    ReplyDelete
  4. salam, saya dah join ye

    http://kokoadik.blogspot.com/2010/12/giveaway-haven-restaurant-cash-voucher.html

    ReplyDelete
  5. Voucher oh Voucher.. aku nak naik sekali lagi dekat Haven tu.. sapa nak g tengok suasana KL dengan sambutan tahun baru 2011 boleh g tengok view KL sambil jamu selera di Haven restaurant.. pegi jgn tak pegi..

    ReplyDelete
  6. owh! Sya nak join lagi lah hari ni, boleh x cikgu?

    ReplyDelete
  7. Mr Senior,
    Tegurlah sy juge... Hee~ :D

    ReplyDelete
  8. dh jd sengit ni sbb semakin ramai yg menjoinkan diri last2 minute ni ;) tak per lah, ada rezeki, adalah :)

    ReplyDelete
  9. yang join arini jeker?yang join sblm2 ni...nak jugak ditegur2...haha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi