January 10, 2011

Adakah Fara Fauzana Masih Dara



Adakah Fara Fauzana Masih Dara?


Dussh, siapa la yang tersesat and Search "Adakah FarA Fauzana Masih Dara" ni? Ini mesti kerja HazmanFadzil ni, aritu borak-borak ngan dia, dia tengah mencari calon Isteri. Wah, bro nak pi meminang Fara Fauzana ke ? Kalau jadi jangan lupa jemput kami rakan-rakan bloggers ya? Hik3, just kidding.Jangan marah naa, nanti kena jual.

Anyway, Fara Fauzana salah seorang artis yang saya kagumi. Berbakat, mesra penonton dan tidak banyak kontroversi.Entry hangit dan panggilan hangit yang saya buatpun datangnya dari Idea Panggilan HotFm tu. Hik3, oh, bila mahu kahwin ya Fara?Ramai penonton di sana mahu tahu.

Psst..gosip skit, anyway :

Adakah Fara Fauzana Masih Dara?

Well, pandangan saya seorang lelaki dan Suami yang pernah jumpa dia face to face masa Hotfm adakan Gerai Bazar Ramadhan tahun lepas, I can say that Fara Fauzana masih lagi dara. Hik3, tengok dari mana? Issh, adalah rahsia seorang lelaki dan suami. Belajar dengan Bro Je Jai, towkey Gambir Sarawak.Klon P. Ramlee, misai kontot, ilmu penuh di dada. Tak gitu bro?

P/s : Korang minat Fafau tak? Kenapa korang minat dia ya?

38 comments:

  1. SJ nak blajar gak ilmu tuh~ share la sikit

    ReplyDelete
  2. kontroversi tajuk entry nie, tekejut akak

    ReplyDelete
  3. suka fafau sebab suara seksi hahakak

    ReplyDelete
  4. dara lg la xkawin lg tuh.. =) hot babe... =))))

    ReplyDelete
  5. fafau.. dia dara lagi laaaa..
    cer makan sirih.. ekekekee

    ReplyDelete
  6. sapakah fafau???

    agiooo....abes dicanang keliling pinggang....

    bro Jai...selamatkan diri dan berlari sepantas angin sepoi2 bahasa...

    kui3x..

    ReplyDelete
  7. suke fafau..sbb dia beshhh...sbb dia sgt berbakat n serba bole...

    ReplyDelete
  8. mint fafau sebab dia mmg berbakat dlm hosting!

    ReplyDelete
  9. nak ngorat die la..=P
    minat sebab berbakat dan cantik

    ReplyDelete
  10. persamaan antra saya, Ning dan Hazman Fadzil...ayah kami bernama Fadzil ! ;p

    ReplyDelete
  11. uik,..ada ilmu nak tengok ya..saya mmg sah2 tak tau..huhu

    Latest Contest
    Baby & Me Shopping Style Contest

    ReplyDelete
  12. tak minat Fara Fauzana tataula kenapa.

    ReplyDelete
  13. fuhh... GTO menakutkan jek wat tajuk entri gitu.. rase nye FF budak baik, insyaallah..

    ReplyDelete
  14. sapa laa yg search tue ekkk? hehe minat jerr ngan fafau tapi tak penah jumpa in personal lagi laaa...tapi FBI penah laa...peramah btol org nyerr...;)

    ReplyDelete
  15. he..23x keyword die huhuhu

    ops kalau aku tahu pun, aku xkan bgtau juga he..23x

    chow

    ReplyDelete
  16. #shahjiehan:nak belajar?Sayapun blom habis menuntut ni

    ReplyDelete
  17. #Liza:opocot..sayapun terkezut..hik3...

    ReplyDelete
  18. #rossoneri :yieza,suara yang mahal tu...

    ReplyDelete
  19. #nurayunni:hik3,ada yang nak masuk meminang Fara Fauzana kot.

    ReplyDelete
  20. #zuana's dear diary:hot babe.hik3,ramai yang dah dara pun blom kahwin.artis pun ramai.sekali imbas,boleh teka.hik3

    ReplyDelete
  21. #~eZmALiZa~ :yieza.suara memang takble lawan

    ReplyDelete
  22. #KiD :apa kaitan ngan sirih bro?ajarla skit...

    ReplyDelete
  23. #Yutaka Mushimura:sudah tahu bertanya pula..hik3,je jai memang terror bak2ni

    ReplyDelete
  24. #arep_lockermonth:kan?kalau lelaki ,dia diibaratkan cam Aznil nawawi

    ReplyDelete
  25. #Wan Gerrard:nak ngorat?duit dah cukup blom nak ngorat?hik3..

    ReplyDelete
  26. #Ummi Hanie :oh,ning pun ayahnya fadzil ke?

    ReplyDelete
  27. #Nia:ada..petua orang tua2..hik3..tapi tak selalunya betoila...

    ReplyDelete
  28. #phatgurl :jawapan pertama tak minatni..hik3,lain orang,lain citarasa kan?

    ReplyDelete
  29. #farra8979:hik3..rasanyapun begitu...dari cara dia berjalan,bercakap,n gerak lidahnya nampak Ok lagi...

    ReplyDelete
  30. hahahahaha.kesian si fafau jadi mangse internet.hahahahaha..


    *ira xminat fara..tapi tak benci..

    XD

    ReplyDelete
  31. hahaha..bahaya ni.nanti bro jejai dgn bro eyriqazz tenung lebih2..mcm boleh tembus..hehe

    ReplyDelete
  32. Cehhh...aku jugakkk..adeyyy..mari..mari..mari gambar sarawak Rm10 sepeket..pesanan boleh dibuat dengan agen yang telah dilantik iaitu tokey hari harimau GTO..wakaka

    ReplyDelete
  33. waa....ilmu apakah itu?kwang3x...
    minat ngan fara tp tak dpt peluang lg bergambar or tgk dekat2..hari tu masa family day berbatu jauhnya...huhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails