January 22, 2011

Ape ke bangang, kalau taknak tunjuk berape nilai kat gambar tu, buat ape hover.. stupid bodoh



"Mak lu said...




ape ke bangang, kalau taknak tunjuk berape nilai kat gambar tu, buat ape hover.. stupid bodoh."

Marah bebenar Sang Anonymous di entry Gosok-Gosok Mata Seakan tak Percaya. Apapun, maaf dari saya. Dah fikir, kalau saya publishkan with amount this is possible answer yang mungkin saya dapat:

1) Alah, bukan banyak manapun.Berlagak je lebih!!
2) Nak menunjuk la tu. Tak habis-habis. 
3) Wow, tahniah.. Any tips?
4) Congratz...Teruskan usaha
5) Anything to add?

Umm, u can't satisfy everyone. That's life. N sometimes u have to make ur own decision.So, this is my decision this time. who knows maybe saya revealkan nanti bila dah terima ceknya? Niat sekadar berkongsi/motivasi.

For me, tepuk dada tanya selera. Akan ada yang positif or negatif dalam apa yang dilakukan. tak gitu?

P/s : Teruja juga, dah lama Sang Anonymous tidak muncul di blog Cap Ikan Ayam Goreng ni...Apapun, i don't blame u anonymous. Thanks for menyinggah.Singgah2 la lagi ya.


25 comments:

  1. masing2 perspektif berbeza . kita sekadar nak motivate je, tapi orang lain salang anggap .

    ReplyDelete
  2. bro, pedulikan dengan si anon. berapa pun nilainya miza tetap kagum dengan bro. sedikit sebanyak menjadi pembakar semangat untuk miza berblogging. miza dah selogkar blog bro. baca entry lama bro dan kutip segala ilmu yang ada dan cuba praktikkan. apa-apa pun bila tengok entry bro pasal cek nuffnang memang rasa kagum sangat-sangat.

    miza pernah kena perli dengan kawan sebab main blog. dia cakap buang masa. rupanya salah sebab dengan blog kita boleh menjana pendapatan sampingan. berapa pun nilainya ia tetap duit kan.

    ReplyDelete
  3. Haha..sang anon beri komen bermakna beliau memang minat blog nie..hehe..tahniah sang anon..taknak komen blog cap kambing kita ker..hehe

    ReplyDelete
  4. dah bca dah...ish2.cik anon ni..nk ngata pon xbragak

    ReplyDelete
  5. go GTO go!! ape2 pun saye singgah sini hari2.. ape ade hal...

    ReplyDelete
  6. tu tandanya blog GTo ada peminat misteri :)

    ReplyDelete
  7. org tu jeles la tu..
    xpe bro..
    sbr jelah..~

    ReplyDelete
  8. huhu :P macam macam ada orang nih kan~

    ReplyDelete
  9. Hye Eryriqazz, gd morning..si Anon tu singgah dpt gk u Uv free taw! biasa ler tue manusia....don't bother about its..hihi

    ReplyDelete
  10. apa nak kisah org macam tu, your blog your style le

    ReplyDelete
  11. Betul tu bro.... just tegas dengan keputusan diri sendiri.....tiba2 je aku teringat quote dari filem The Social Network - " U dont make million of friend without making a few enemy "

    ReplyDelete
  12. As Salam Bro,saya tak tau kenapa anon ada perasaan macam tu.Blog saya tahap tin susu tu pun ada anon yang benci.Mungkin bro boleh anggp positif hal2 anon ni selagi ramai yang sokong bro.

    ReplyDelete
  13. lain orang lain pendapat. who cares....!!

    ReplyDelete
  14. macam2 Anon ni kan? Kalau takde PHD dalam diri tu tak boleh agaknya..huhu

    ReplyDelete
  15. erkkk betul juga kata anon tu.. cuma cara penyampaiannya agak tak kena...
    kalau me, me tunjuk jer.. what the hack orang nak cakap apa... sikit ke banyak ke, itu yang kita capai...

    ReplyDelete
  16. wah awat orang tu marah eyriqazz.. gila meroyan ke.. hik2

    ReplyDelete
  17. #bungakuning .:normal la kan?u can't satisfy everyone..

    #Miza Yusof;hik3..samalah saya dulu..tapi bila saya tunjukkan cek barula mereka terkebil2 dan mahu saya ajarkan cara berblogging...

    #hanna iymeera :);biasalah manusia..

    #JAI :blog cap kambing ke or blog cap fashaz?

    #iniialahaku;takpela..saay terima seadanya

    ReplyDelete
  18. #KiD :thanks bro..nak tangis rasa...

    #SyUhAdA:hik3..takpela..sabarje..

    #arep_lockermonth:macam2

    #Gieyana :it's life kan?

    #suffer8zine:macam2 ada..

    ReplyDelete
  19. #Sharinginfoz ;hik3...constructive feedback saya terima,tapi tunjukkan la diri

    #Watie Rose :cool

    #hamzah ian;anon oh anon

    # sabree hussin;sabarje la..

    #hazman aka species1980;wah2,sangat setuju dengan ayat itu...

    ReplyDelete
  20. #ummuabdullahsyaakir:setuju..thanks for ur support too..

    #cikpia;kan?

    #~ yus ~ :itulahmanusia..

    # sw33tdarling:kalau takde aral melintang,one day bila dpt ceknya akan ditunjukkan.mahu tgk apa pula kata anon..

    #Myvitrd:umm..entah..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails