January 21, 2011

Gosok-Gosok Mata Seakan Tidak Percaya

Gosok-gosok mata, seakan tidak percaya dengan berblogging mampu dapat sebegini. I think amount bulan ini adalah yang terbesar sepanjang saya berblogging. Umm,biarlah ditutup, nanti orang kata berlagak pula. Sekadar berkongsi pengalaman, yess, u can make money via blogging.

Thanks Nuffnang semakin menggembirakan hatiku. Terbaru dapat review Astro B.yond PVR, teruja hati. Subsciption percuma setahun, siapa nak kasi kan?

Sharing Is Caring, InsyaAllah, akan saya kongsikan rezeki ini dengan pembaca semua. More Give Away/Contest coming soon. Sesuatu itu akan lebih menggembirakan apabila dikongsi, tak gitu?

P/s : Pecahkan ruyung dapatkan sagunya. Betul kata BangNara, Blogging Itu Seperti Mendulang Emas. Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Yang Pipih takkan datang melayang, yang bulat tidak akan datang bergolek. Usaha Tangga Kejayaan. Jom mendulang emas sama-sama. 

35 comments:

  1. aiseyy bro...tak boleh nk tumpang gosok mata la sebab tak nampak...ekeke

    chaiyok GTO!!

    ReplyDelete
  2. ape ke bangang, kalau taknak tunjuk berape nilai kat gambar tu, buat ape hover.. stupid bodoh

    ReplyDelete
  3. wah! dasyat.. tak sabar nak tengok

    ReplyDelete
  4. Bila la nak dapat rasa duit nuffnang ni

    ReplyDelete
  5. mas pun dok gosok2 mata tapi tak namapk gak jumlah nya... hehehe

    taniah eyriqazz. Semoga rezeki bertambah murah... :)

    ReplyDelete
  6. bro... click per add (cpa) yg nuffnang umum baru2ni tu konsep camna ..leh terang ngan detail...

    ReplyDelete
  7. wo wo wo...jgn lupa kongsi2, br lagi bertambah masyuuukk..muahaha

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah! rezeki takkan datang bergolek kalau kite x carik kn!

    ReplyDelete
  9. tahniah ya ery...tak termampu nak mengejar... :)

    ReplyDelete
  10. tahniahhh bro.. nuffnang memang best..kdg2 bile x kejar,hati semakin gembira n tawaran dtg tanpa diduga..hoho

    ReplyDelete
  11. mak ai..bnyaknyer..nk ckit..hehe..

    ReplyDelete
  12. Tahniah2..mmg admire kt those blogger yg otai2 mcm Eyriqazz..we all nie blogger biasa2 jer..aperpon tumpang hepi k..:)

    ReplyDelete
  13. penat dah gosok mata..tak nampak pun amountnyer heheh btw tahniah! teruskan usaha bebrlogging :)

    ReplyDelete
  14. me never stop admiring ur achievement :)
    amount RM2k ke tu :) sbb last sekali u dpt RM1k kan--so this time me guess dpt double tu

    congrats yer bro
    u sumber inspirasi me--heheh, bln ni, me dpt rm100 lebih ajer dari nuff(oklah tu utk me for a month income :))

    ReplyDelete
  15. tahniah!!! dan sila belanja!!!

    ReplyDelete
  16. tahniah.nanti leh la kongsi tips ngan member2 blogger kan.. :)

    ReplyDelete
  17. bro eqriqazz.. share la tips sikit.. =)

    ReplyDelete
  18. tahniah ... tunjuk betul2 ..... bleh tumpang seronok ... heheheh

    ReplyDelete
  19. congrats bro. $$$$ masyuk :)
    bila agaknya nak merasa earning sebanyak ini. hehehe

    ReplyDelete
  20. bila la kite nak rasa duit nuffnang.. :(

    ReplyDelete
  21. #Kancilbiru:thanks niza..umm,mula2 memang nak letak tapi lepas kena tegur ngan somebody...batalkan niat..hik3...

    #hanna iymeera :):terimakasih...

    #Mak lu : thanks juga..oh yang buruk itu datangnya dari saya...maaf ya...

    #Haw :hik3..

    #beaty :chaiyok2..usaha tangga kejayaan...

    ReplyDelete
  22. #maslinamansor:thanks mas..really appreaciate it.. i think u r one of the blogger yang dari mula saya blog setia dengan blog ini...terharu..thanks again mas...

    #joijoi80:umm..saya pun kurang faham konsepnya..InsyaAllah,kalau ada kesempatan saya buat entry pasal ni mengikut fahaman saya...

    #MamaYatie:setuju..the more u give the more u will get and it works on me...

    #arep_lockermonth :pandai...

    ReplyDelete
  23. #Sharinginfoz:umm,no komen..hik3..nanti jumpa kita cerita...

    #cikmin:cikmin pun apa kurangnya..saya yang kena mengejar ni...

    #darkbatman :hik3..setuju...panggilan hangat or panggilan hangat,dikau menggembirakan hatiku...

    #iniialahaku:jom join contest eyriqazz..akan dikongsi2 selalu...

    #Gieyana :oh,saya bukan blogger otai..sayapun blogger biasa cam gieyana...

    #Ain Asrar:thanks..hik3..cuba gosok 7 kali..mungkin nampak kot...

    ReplyDelete
  24. Congratulations bro! Rezeki jgn ditolak.. Hehe.. Harap 2011 ini lebih murah rezeki u sekeluarga.. ;)

    ReplyDelete
  25. #Mama Zharfan :thanks mama zharfan..u r on the right direction..bila balik malaysia nanti i think u can do much more better...RM2K?Ummm....susah nak jawab tu...hik3..

    #cikpia:choki2 jom

    #amiYo:hik3..dah kongsi3 juga..ada tips blogging di bawah header...amik yang boleh diaplikasikan yang tak sesuai tu tolak tepi...

    #hazman aka species1980:confirm ke ni bro?entah2 dua angka je..hik3..

    ReplyDelete
  26. #Zairie Husin:tips? umm...don't give up dan cuba cipta kelainan..plus minat yang paling utama..

    #Chik Att :hik3...kalau terbuka hati ini, nanti saya tunjukkan ceknya ya,...

    #Miza Yusof:pecahkan ruyungnya....

    #SyUhAdA:thanks syuhada..

    #n.u.r.u.l.a.f.i.q.a.h:chaiyok2..don't give up easily k?

    #Bella Enveeus:thanks bella...amin..moga masin mulut u..

    ReplyDelete
  27. tahniah eyriqazz..mmg blogging ni best...dpt juga jana income...

    bila la nk dpt income mcm eyriqazz ni...hehhehe

    ReplyDelete
  28. alhamdulillah, murah rezeki nampaknya :) tahniah

    ReplyDelete
  29. Moga murah selalu rezeki Bro...rezeki utk isteri dan ank..

    Maksudnya ialah : “Barangsiapa bertakwa kepada Allah, nescaya Dia akan mengadakan baginya jalan keluar.
    Dan memberi rezeki kepadanya tanpa di sangka-sangka.
    Dan barangsiapa yang bertawakal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkannya.
    Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan yang dikehendakiNya.
    Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu.”

    ReplyDelete
  30. sape sangka ley dpt income mcm 2 dari blog..btl r zaman da berubah =)

    ReplyDelete
  31. #DeQdEq :thanks deqdeq..teruskan perjuangan..InsyaAllah berhasil..

    #Amirez:thanks..rezeki anak..

    #ummuabdullahsyaakir:thanks..syukur ke hadrat Illahi..

    #GummyhOlic Stuff:zaman dah berubah...grab the opportunity...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails