February 13, 2011

Gembira Bila Dapat Gembirakan Hati Yang Tersayang


Ujung minggu yang amat MENGEMBIRAKAN dan BAHAGIA sgt2 kali ni......
Bukit Tinggi -> Genting Highlands ->Tesco Ampang (lunch n shopping).....best sgt2....lebih2 lg coz MINYAK FREE, belanja kat GENTING free....n paling penting KERETA BARU!!...hihihiii.....THANKS hubby.....Luv U....(untung jugak PAPA jadi blogger ni yer??...)

- dari Facebook Isteri

Ford Fiesta Sport, One of the best Car I Ever dream. More update coming soon.

Bukan Main Seronok lagi Alisya, biasanya taknak dia dok blakang Sorang-sorang...Tapi....korang tengoklah sendiri...


P/s : Gembira Bila Dapat Gembirakan Hati Yang Tersayang

28 comments:

  1. Wahhh blog job ye? Berapa lama dpt pakai kereta tu? Ohsem!! Minyak free? Tak kisah banyak mana?

    ReplyDelete
  2. bro... aku tengok ko slalu gak jenjalan ke sana sini.... kalau dapat buat satu blog niche travelblog mesti lagi gempak.... senang skit nak pikat agensi pelancongan.... ;-)

    ReplyDelete
  3. wah! bestnya. bro sekeluarga jalan-jalan dengan kereta baru :)

    ReplyDelete
  4. me tumpang happy!! siyes lawa keta ni--i like :)
    memang berbaloi2 u jd blogger yg berjaya :) and pastinya sifu sumber insirasi me in blogging :)

    ReplyDelete
  5. best nyer ada keta baru...!! haha..tahniah cikgu...

    ReplyDelete
  6. seronok jalan2 kan? gambar kete 1st yang atas skali tu.. kat depan hotel seri malaysia genting, gohtong jaya.. betul tak? hehehehee

    ReplyDelete
  7. #Bella Enveeus:hik3..tunggu entry seterusnya nanti utk jawapannya...

    ReplyDelete
  8. @hazman aka species1980:hik3,pernah terfikir tapi tak sempat la bro..n i miss one of big job coz of niche ni dulu..takperlah,kalau ada rezeki tak ke mana kan?

    ReplyDelete
  9. @Miza Yusof :bercuti dengan kereta yang best...memang best..menyenangkan dan menggembirakan..

    ReplyDelete
  10. @Mama Zharfan:thanks mama zharfan...kalau tanpa support dari pembaca pun tak ke mana juga kan?

    ReplyDelete
  11. @Bos :hik3..kereta ni memang bestt...

    ReplyDelete
  12. @KiD :hik3..terror la bro..ni mesti slalu pi genting ni....

    ReplyDelete
  13. mmg best sgt2 n rasa bertuah dpt naik kereta ni....
    luas, n smooth jer....
    dah lah jimat minyak....
    Kl -> b.tinggi -> genting...sampai rumah, still ada separuh lg minyak...
    alangkah syoknya, kalo PAPA mampu beli kereta ni...hihihii ;-P

    ReplyDelete
  14. mmg best kalau dapat happy kan org2yg kita sayang, tak terhingga apanyer

    ReplyDelete
  15. dapat yang baru yang lama jgn dilupa bro,hehe..myvi tu nak tolak berapa?

    ReplyDelete
  16. Dahh..dahlah tuhh..bila hang nak bagi aku dan mat joe ngetest pulak..kitaorang tak sabar nak buat drift nie..hehe..Memang deisgn gua suka tengok..menawan

    ReplyDelete
  17. maila sini bawak kitorang joyride sama..hehe

    ReplyDelete
  18. wah seronoknya... berbaloi-baloi...

    ReplyDelete
  19. memang syok dapat bahagiakan orang tersayang :)

    ReplyDelete
  20. @ Anonymous/Sayang :InsyaAllah sayang..kalau ada rezeki,ada la tu kan?hik3..tapi mmg best kereta ni..

    ReplyDelete
  21. @myvitrd :oh,myvi tidak akan ditolak..banyak berjasatu..hik3..

    ReplyDelete
  22. @JAI :hak3, memang designnya best..bawakpun best..oh,tak ble kaasi ko..nanti ko buat lari pi SIam..nayo eden...

    ReplyDelete
  23. @n@m@n:putrajaya ke?hik3...cool juga kalau pi terjah putrajaya..

    ReplyDelete
  24. @Hanim Mahali :memang seronok dan berbaloi2...

    ReplyDelete
  25. @e.l.i.s.s.m.i.e:yup,gembira sangat2...

    ReplyDelete
  26. suka tengok happy family ni bertest drive, happy couple nampaknya tak lupa pakai seat belt, tapi si kecil yang comel tu, tak de car seat ke, bahaya tu.
    safety first!!!

    ReplyDelete
  27. suka baca blog awak eyriqazz.. sebab awak terlalu rajin update dan yg paling suka info tentang kedai makan yg best2!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails