February 19, 2011

I MAS Travel Bloggers Party 2011

I MAS Travel Bloggers Party

Yey, I Got Invite to I Mas Travel Bloggers' Party . Thanks GPlusMY Nuffnang

No. I'm Not Invited..Huk3,kesilapan teknikal..Punyalah pantas reply confirmation boleh pergi...

Huhu,sedikit sedih tapi that's Life. Terimalah ia, lagipun event-event camni ramai nak join dan tempat adalah terhad, so, kalau dapat, Alhamdulillah, tak dapat, terimalah seadanya. Mungkin next time pula. So, harap persoalan terjawabla dan buat yang fikirkan saya dan geng-geng Talibarut Kak Ina KL anak emas Nuffnang , anda silap. Mereka tak pilih kasih dalam invite ke Event ni . Setiap event kami apply dengan cara yang sepatutnya, dan not every event kami dapat. Kami suka joinkan event, so tak salah mencuba kan?

Buat yang dapat Invitation , Enjoy dan Tahniah. Peluang bukan datang selalu. Sure ada tiket free nanti di parti itu kan?. Buat yang tak dpt macam saya, no worries, rasanya banyak lagi event menarik nanti. Oh ya, dengar cerita MAS turut mengajak bloggers dari Advertlerts juga. Ada terbaca di Facebook mereka.

P/s : Oh, semalam dapat sms hangat. Masih terfikir2 mahu terima or tak , tawaran yang diberikan. Alhamdulillah, rezeki yang tidak disangka-sangka. Betul kata orang, " The More You Share, the More  You Will Get"

26 comments:

  1. kot ye pun tak pilih kasih.. jangan aaa suka-suka hantar invitation lepas tu cakap 'opssss sorry .. you're not invited, system error'.. Dah error tu admit laa jgn main sorong tarik perahu..ingat kita ni robot tak perasaan ke..? ntah hapa2 la nuffnang nihh.. isk isk isk

    ReplyDelete
  2. xpenah dapat invite daripada nuffnang..
    bila la agaknya...

    ReplyDelete
  3. btol2..!!
    eriqazz byk buat contest jugak..
    hope makin maju dan murah rezeki...
    dapat la buat contest utk kami yg newbie ni..

    ReplyDelete
  4. sadly,i pun kena macam tu..mula2 dapat invite pastu tiba2 email lagi satu kata there's an error.. cettt :D

    ReplyDelete
  5. congrats dpt advertorial lagi yer :)
    moga2 semakin murah rezeki bro thn ni :) Amiin

    ReplyDelete
  6. oppsssss, terlupa dapat e-mail tersilap hantar, maybe next time ya bro

    ReplyDelete
  7. Bila gamaknya nak pdt durian runtuh mcm GTO nihhh.. :O
    Saat Aku Kau Pilih"

    ReplyDelete
  8. La silap ke GTO.. n org yg suka berkongsi mmg murah rezkinya..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    ReplyDelete
  9. boleh macam tu ye bro.. tersilap send ke.. aku dapat juga semalam.. tapi tarikh tu aku dah beli tiket balik kg. so aku terpaksa bagi peluang blogger lain.. huhu.. teringin joint sebab dah lama tak g event.. tapi nak buat macam mana..

    ada 1 yg menarik bila balik penang kali ni.. dapat tiket wayang free dekat penang dari nuffnang.. hehehe..

    yang pergi tetap berganti.. mas tak dapat tiket wayang aku dapat.. hehhee

    ReplyDelete
  10. @*∽ IZAN ∽* :umm,janganla camtu izan...manusia mana yang tak buat silap,sedangkan lidah lagi tergigit,inikan kita manusia..InsyaAllah,adala rezeki tu di lain kali...

    ReplyDelete
  11. @jfook:it's ok..more to come in the future..

    ReplyDelete
  12. @syafiqsulaiman:thanks..InsyaAllah,rezeki elokla dikongsi2 kan?

    ReplyDelete
  13. @Bella Enveeus :takpela bella..mb next time...

    ReplyDelete
  14. @Sharinginfoz :ahakz2..masa muda2 remaja ni la kena aktif...

    ReplyDelete
  15. @Mama Zharfan :oh,mesej tu bukan pasal Advertorial n not from Nuffnang...apapun,thanks mama zharfan

    ReplyDelete
  16. @Jiji-Fify:InsyaAllah,kalau ada rezeki tak ke mana kan?

    ReplyDelete
  17. @Myvitrd :cool la tu bro dpt..takpe2...dpt juga yang lain kan?

    ReplyDelete
  18. tak pernah juga dpt invite tp ok jer..

    ReplyDelete
  19. aku awal2 tak apply...sebab kena keje... tapi kalau MAS tahu staf dia nie blogger sure diorang invite awal2...ahaksss

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails