February 18, 2011

Lelaki ke Perempuan?


Demn, Most of My Answers are wrong....How about u?

18 comments:

  1. aiyarkk...50-50 ...huuuuu macam pompuan btol dah haaa...kena dgr suara la plak br tahu jantina:P

    ReplyDelete
  2. wah.. nampak macam perempuan ori

    ReplyDelete
  3. hehhee... da agak semua lelaki.. hehee... jgn memain deyoll neh.. korean pn sama..


    http://ishikosworld.blogspot.com/2011/02/126-movie-step-up-3.html

    ReplyDelete
  4. perghhh. kena suruh laki lah teka ni... :P

    ReplyDelete
  5. demn, diorang lagi cantik kot dari saya. tapi sayang nye saya ori .. hahaha

    ReplyDelete
  6. wow!gila betul diorang ni...beria-ia kita dok tengok dan teka.."ha ni laki2..ha ni pompuan'..alih2 jawapannya....semua pondan...

    ReplyDelete
  7. PEHHH...SIAP ADA TETEK mantap NI BRO..kahkahkah

    ReplyDelete
  8. jeles nye dgn kecantikan diorg... tapi tak pe la... I natural beauty... ori lagi... ^_^

    ReplyDelete
  9. ok skrang teka rynna laki ke perempuan, hahaha. geramm sbb rame ckp rynna pondan, sabar je la.. muka ku cam jantan ke??

    ReplyDelete
  10. @AYW :Hik3,nak tergelak dengar komen rina ini..of course la masa mula2 jumpa rina amik hadiah, for sure wanita...kewanitaan ayu2 gitu..plus ingatkan tak kawin lagi...tak nampak gaya orang dah kahwin...hik3...

    masa event yang u bawa husband tu baru tau u dah kahwin..

    P/s : Je jai ke yang ingat u pondan tu?je jai tu memang, mata dia lain skit...hak3...

    ReplyDelete
  11. cilakoi..!!! terkena gue.. macam hampeh... arrgghhh... wakakakakaaa.. giler tul macam betul pompuan.. huaargghhh... hahahahaaa

    ReplyDelete
  12. ini semua lelaki bro.. ratu cantik thailand mari.. sekali pandang mcam pompuan.. 2 kali pandang pompuan lagi.. 3 kali dan seterusnya memang macam perempuan.. tapi hakikatnya buka kain dia baru tahu lelaki ke perempuan.. Tokey rimau ada berani buka kain dia nak tengok lelaki atau pompuan.. hehehe

    ReplyDelete
  13. dah agak dahh semuanya jejantan..hahahaha
    memang lebih hangat dari yg original..

    ReplyDelete
  14. dah byk kali juga tgk gambor2 'awek' siam ni... tak macam lelaki pun kan.. kulit pun halus mulus... ekekekke

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails