March 25, 2011

Alisya Menari di I-City Shah Alam

      

Ini kali kedua Alisya menjejakkan kaki di I-City Shah Alam. Kali pertama baginya time dah boleh berjalan. Bukan main seronok lagi, siap menari-nari lagi tengok cahaya lampu. Umm, next time kena bawa dia pi I-City lagi dan maybe terjah tempat Snow & binatang2 pula.      

P/s : Sekarang dah RM10 satu kereta masuk I-City Shah Alam. Mb lepas ni dah dinaikkan lagi..Ummm....i         

16 comments:

  1. lama tak pi i-city, ni kena pi kat snow le pulak

    ReplyDelete
  2. tuh la. aku pergi weekend lepas. Rm10 dah. Pastu nak masuk kat zirafah, santa claus tu rm2 lagi. Jawabnya kami amik gambar dari luar je la..


    Terbaru >Review : Astro B.yond PVR [Part 1] >Video Gadis Cuba Bunuh Diri di KB Mall >Maaf! Aku Terpaksa Melondehkan Seluarmu

    ReplyDelete
  3. aku pernah g dulu masa free bro.. bila dah start kena bayar..aku dah tak g.. parking pon susah woo

    ReplyDelete
  4. dulu masuk icity free, skrg dah mahal dah.. lama tak pg sejak dah kena bayar, padahal depan umah je..

    weee, first time singgah sni :D

    ReplyDelete
  5. #e.l.i.s.s.m.i.e :Mamanya yang ajarkan dan pengaruh tom tom bak..hik3..

    ReplyDelete
  6. teringin nka ke i-city--Insya Allah :) byk tempat nak pegi bila dh balik msia ni :)

    ReplyDelete
  7. pandainya alisya menari... yang best ada back ground singer... tu yang mahal tuh... hik3

    ReplyDelete
  8. gue baru saja sekali pergi I city..
    itupun bulan lps..
    ehehee

    ReplyDelete
  9. comelnya alisya. teringat video alisya dodoi kan teddy bear. hehe

    ReplyDelete
  10. ingat balik nanti nak gi tengok i-city ni, harap2nya tak mahal sangat la nanti..huhu..

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

    ReplyDelete
  11. #Mama Zharfan:balik Malaysia nanti bolehla cuti2 malaysia pula kan?

    ReplyDelete
  12. #yangbaik :hik3..memang mahal background singertu...

    ReplyDelete
  13. #mie :so,camne pengalamannya bro?

    ReplyDelete
  14. #cikpuanhady :skang kat oversea ke?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails