March 22, 2011

Give Away|Teka Nombor Bilik

2 Keychain Melaka untuk di give awaykan lagi

Walaupun Give Away| Keychain Melaka sebelum ini kurang mendapat sambutan, janji tetap akan dikota. Pemenang yang itu belum dipilih lagi coz hanya seorang yang baru sertai,namun the next tetap menyusul.

Kali ini mudah aja, inilah syarat-syaratnya :

Teka Nombor Bilik Kami menginap ketika di Hotel Mesra Mutiara, Melaka

Mudah aja, 2 Nombor saja bilik ini.Komen di entry ini jawapan anda dan peneka tepat/hampir tepat akan memenangi 1 Keychain each...

Fuhh, on the other notes :


Mood Happy, terselit juga gambar eyriqazz [ Agents Of Awesome]

Selamat Meneka...

58 comments:

  1. bilik no. 25

    mesti tepat ni..
    eheheee

    ReplyDelete
  2. teka no bilik ---> 39
    hentam jerla

    ReplyDelete
  3. Hi..main teka2 ye..
    hehhe..
    teka 25..

    ReplyDelete
  4. Phewitt Agents of Awesome lagi tu! :D

    ReplyDelete
  5. kalau samar-samar leh gak teka.. ni blank terus..hihihi... tapi nak teka jugak, 15 kot..

    ReplyDelete
  6. eyriqazz, sy nk try teka.

    -21

    ReplyDelete
  7. Salam,

    nak try teka..ehehe, no 07 kot


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  8. salam kenal,

    cuba2 nasib kat sini
    boleh cuba berapa kali ye?
    kalo sekali je, sy cuba no 21

    kalo lebih, sy cuba no 21, 33, 17

    ReplyDelete
  9. no. 36

    kalau bley teka lebih, sy nk teka 79, 88 dan 39

    ReplyDelete
  10. nak teka gak..
    30 (sempena umur ai thn ni)
    n 13

    ReplyDelete
  11. Oppss...Lupa nak inform..tekaan yang pertama saja diambil kira...anyhow,mungkin akan ada surprise..tunggu....

    ReplyDelete
  12. kiranye tkleh teka byk2 kali la ye...sorg bole teka sekali je la

    ReplyDelete
  13. nak teka masih boleh lagi ke?

    13

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails