March 17, 2011

Perempuan Melayu Pregnant dan Sexs

Perempuan Melayu Pregnant dan Sexs? 
Umm, ni mesti Kerja Bean Moreno ni....

Ehem,ehem bro, bakal jadi bapa ke? Amboi, senyap-senyap je tak kasitau kat geng-geng talibarut ya...Jom geng , kita minta saudara Bean Moreno belanja kita makan sempena bakal menjadi bapa tak lama lagi..Hik3...(dah lama tak bergosip di blog ni)

P/s : Siapakah gadis melayu yang pregnant tu ya? Macam pernah nampak je, tapi di mana ya?

17 comments:

  1. adeh, keyword yg dicari pon. buka kitab tajul muluk je. huhu

    ReplyDelete
  2. Ops he..23x

    memang kenal pun

    wei betul ke desas desus nie.. pe2 pun tahniah la ek

    ReplyDelete
  3. hehe xpasal2 kak sumi jadi model ekkk

    ReplyDelete
  4. comelnye perut dia! sweet! ;)

    ReplyDelete
  5. cissss.......... aku gak jadi model yek?? hahaha...

    dah blurkan wajah pun still ad ayang cam..kahkahkah.....

    tu gambar aku pregnan tahun 2008 la.... punya lama gambar tu ko g cari...

    sekarang baru 5 bulan la...hahahaha

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  6. Naperlah amik mak ikan jadi model..dia tu uma boleh jadi model tetap untuk 2 barang jerr..iaitu Ikan Siakap dan SUMIJELLY..wakakaka..ehhh..betul ker bro BEAN bakal menjadi....hehe

    ReplyDelete
  7. hahah! MDT pun macam pernah jumpa jer perempuan melayu tu... :)

    ReplyDelete
  8. gosip ke betul bean moreno ni.. kalau betul tahniah2.. hehehe..

    yang girls tu aku pon macam pernah nampak je.. heheehe

    ReplyDelete
  9. doa2 jelah ye...anyway thanks bang hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails