April 4, 2011

Eve The Beaute, The Strand | Hadiah Spa Treatment Buat Isteri

Eve de Beaute, The Strand

Isteri Sabar menanti

Jacuzzi Spa salah satu darinya
Suasana Santai

Overall , memang puas hati. Tiada extra charges dan Isteri memang happy. Cuma tambah RM12 coz isteri minta tambah mandi Air Susu. Siap sound lagi, kenapa abang beli satu je voucher? Dushh, takper2, nanti kita pi buat Spa treatment di S Spa, Mount Kiara pula ya? Abang dah belikan dua voucher. 

20% diskaun next time datang


Eve the Beaute, The Strand

Thanks Milkadeal, memang berbaloi2 deal ni. Nanti2 buatla lagi deal gempak-gempak camni ya?Sure saya rembat satu dua....Apa salahnya treat ur wife once in a while kan? She deserve it, pengorbanan seorang Isteri tiada tolok bandingnya...Tak gitu?

19 comments:

  1. romantiknya. hehe :)
    cm best je deal tu :)
    tahniah bro :)

    ReplyDelete
  2. saya pon beli deal yg ni.. xde charge tersembunyi eh? yg s spa tu x beli plak.. x book lagi bila nk g.. bz memanjang... thanks for sharing this info ya.

    ReplyDelete
  3. wah g spa ke bro.. sesekali kasi isteri sihat n cantik ni bagus juga.. untuk sedapkan mata suami juga bro..

    ReplyDelete
  4. bestnye kalau husben saya pun bagi saya sama..hehe :)

    ReplyDelete
  5. wah..bestnya badan diurut2 dibelai2..kalo shah alam, mau dirembat sekali ni..

    ReplyDelete
  6. best nye..... ckp kat your wife.. she is so lucky....

    ReplyDelete
  7. bertuah isteri anda :D
    hadiah spa utk wife mmg ditunggu2 utk sume isteri kot hehe.
    sy pun dah grab milkadeal promo ni, mmg berbaloi. tp blm pegi lg lah, weekend ni baru nak pegi kot

    ReplyDelete
  8. wow...bestnya kan. Sesekali manjakan isteri dengan bagi hadiah spa cam tu.. :)

    Jom baca ni: SK-II Beauty Skin Care Pitera Products..

    ReplyDelete
  9. Bro apa kata kita bertiga pergi mandi susu..favourite MatJoe tuhhh..wakakaka

    ReplyDelete
  10. seyes?? x payah tambah duit?? sy pn beli tp bila call nk buat appointment asik engaged aje!

    ReplyDelete
  11. nak tanya pasal org yg bg service nih...melayu ke..indon ke...cina ker...huhu..saje nk tanya.. :p

    TUNGKU MODEN / BANTAL PANAS
    SET TILAM SEJUK
    Tommee Tippee: Closer to Nature PP 9oz - BPA FREE
    TUNGKU BAYI

    ReplyDelete
  12. @Syima Emi :yup..takde charge tersembunyi...cuma kalau nak tambah extra i.e. mandi susu,kena tambahla...the rest,mmg guna kupontu je

    ReplyDelete
  13. see,u r loving sweet husband :)

    nice

    ReplyDelete
  14. @karipapsayur:haah,serius..maybe timing call tak kena kot..saya call biasanya dalam pukul 11 pagi lebih...

    ReplyDelete
  15. @eT :umm,kurang pasti pula,..rasanya chinese kot..

    ReplyDelete
  16. haha serius sweet..mmg rs berbaloi jd isteri dpt treatment mcm ni..phewww..cth terbaek utk para suami nih..aci tak? ^_^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails