April 20, 2011

Nak Jugak Pregnant....


BEST n JELESnya dgr cite kwn2 kat sek n lama dah PREGNANT lagi...huhuuu...Nak juga,nak jugak!!....Tp,blum ada rezeki lagi + En.Suami kata, tunggu dulu ALISYA 2 tahun.....Bulan JUN ni Birthday ALISYA kali ke-2....siaplah PAPA kalo x BERJAYA........- dari FB Isteri/Credit picture HERE


Dussh, ini gara-gara entry u laa ni Suu, Two Line


Am I ready? Huk3, kena pi berguru ngan Tokey Gambir Sarawak ni....Soklan macam eden pulak yang kena pregnant


P/s : Wish Me Luckk....Hik3....

22 comments:

  1. insyaAllah.. akan tiba masanya.. :)

    ReplyDelete
  2. berguru dulu? heheheh
    all d best!

    ReplyDelete
  3. pssss mai telinga..akak bagitau camner nak cepat dapat baby..

    ReplyDelete
  4. semoga tercapai hajat bro dan isteri...alisya tentu dah tak sabar tunggu adik dia dtg..hihi

    ReplyDelete
  5. my hubby tunda tarikh suh ai mengandung lepas my nuha 4 tahun pulak..hehehee..boleh relax lagi ;p

    ReplyDelete
  6. rancang wang utk anak kedua pulak bro

    ReplyDelete
  7. Setiap pasangan impikan cahaya mata.. doa2 jelah ye.. amin

    ReplyDelete
  8. hohoho.. patutla cam pelik je ramai follower su.. haa.. apa tunggu lagi, berusahala seadanya.. hihi

    ReplyDelete
  9. yup usaha, dan terus berusaha. :)

    ReplyDelete
  10. berusaha... berusaha... chaiyok... chaiyok... ;p

    ReplyDelete
  11. gud luck..sy pun tgh usaha gak ni..ahaks..

    ReplyDelete
  12. 2 yrs dah ok tu...jgn nak gap lama2 sangat, nanti terus susah nak lekat pula :)

    ReplyDelete
  13. dasat ur wife! ha3.. good luck! ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails