March 7, 2012

RM4,277.76 - Terimakasih Nuffnang

Balik ofis...Hujan renyai2...Unifi disconnect..Bayar Unifi di cyber cafe...buka peti surat...berita gembira..Alhamdulillah...rezeki anak2...
Terimakasih Nuffnang - Always make my life happier


Terima Mesej dari rakan satu sekolah di Facebook...
Camne nak daftar dengan Nuffnang
Izan, bolehla Register di SINI dan follow instruction diberikan
Tak sampai setengah jam, Done...

P/s : Pecahkan ruyung dapatkan sagunya...Usaha tangga kejayaan...

83 comments:

  1. Ya Allah bestnya...tahniah! saya pun nak cek banyak tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih...InsyaAllah, usaha tangga kejayaan...

      Delete
  2. i keep telling myself "one day i'll be as good as him, and to achieve it i must never give up!"

    ReplyDelete
  3. best betul la abg Eyriqazz ni dapat duit banyak macam tu... saya dekat setahun rm10 pun tak sampai.. sedih2...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. takble nak lawan luck MZ dengan contest..

      Delete
  5. aku pula makin kurang pendapatan dri nuffnang ni. bila follower mencapai 2000 iklan dah kurang.churpchurp dan grapevine juga sudah tiada task
    namun masi dpt bayaran

    ReplyDelete
    Replies
    1. better than takde kan? Biasalah iklan ni pun ada pasang surutnya....Income ni pun hasil advertorial yang dah publish tahun lepas....

      Delete
  6. tahniah bro, tengah fikir nak suruh bro belanja apa ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku nak roti sardin.. potong.. banjir.. kuah dal sambal.. =)

      Delete
  7. tahniah bro.

    yg aku hairan makin ramai follower makin kurang task yg diberi oleh nuffnang(begitu juga churpchurp)

    ReplyDelete
    Replies
    1. task or iklan tidak diberikan mengikut bilangan follower..

      Delete
  8. yes usaha tangga kejayaan. itu aku setuju..

    ReplyDelete
  9. kalau ruyung dah pecah nak simpan kat mana pula sagu yang baru diterima? heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tepuk dada,pandai2la utk short term & long term benefit...

      Delete
  10. bagusnya...
    banyak betul tu...tahniah abg eyriqazz

    ReplyDelete
  11. tahniah.. kakyong masih belum ade rezeki & berjodoh dgn nuff... 2 bulan ni pun kaciwa jer rasanya... kalo dpt 1 BE pun okay.. ni BE pun xde.. :(

    ReplyDelete
  12. Perghhh! Banyak tuh...kita pun x cash out lagi...nak kumpul sebanyak mungkin...hihihi...jeles arrr...pinjam gambar eh nak letak dlm entri malam nih....nak bakar semangat...macih

    ReplyDelete
  13. wah!;)tahniah;)

    bilalah turn saya..heheee;)

    ReplyDelete
  14. wah! rezeki mencurah curah! boleh lah belanja saye makan ikan siakap masak pedas,pizza hut, domino,madam kwan,chilis dan sebagainye yer...hehehehehe~

    ReplyDelete
  15. bertuahnya,,, amount lbh dr gaji sy sebulan..huhuhu

    ReplyDelete
  16. Ya Allah.. banyaknyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  17. tahniah bro..untung dapat 4k dari nuffnang..

    ReplyDelete
  18. BESTTTTTTTTTTTTTTTTT :D *kongsi boleh?* Congrats ;)

    ReplyDelete
  19. wah menariknye..nnt blh la tukar kepada emas...
    www.gsr2u.com.my/mullah
    sekian...

    ReplyDelete
  20. open table laaaaaa....hahahaha

    ReplyDelete
  21. Pecahkan ruyung dapatkan sagunya...

    dan aku dah dapat rasa sagunya.... kepas ni nak rasa BAPAK sagu lak.. :)

    p/s: terima kasih kerana nak belikan du LG Peradah.. dah boleh dah tu! hahahaa

    ReplyDelete
  22. tahniah bro!yang usaha tangga kejayaan tu cer citer sikit hehehe.

    ReplyDelete
  23. banyaknya rezeki eyriqazz dgn Nuffnang - sampai 4k tu :)

    ReplyDelete
  24. Congratulations! 4.3K is a lot!!!

    ReplyDelete
  25. Tahniah bro!
    4k tu.. Bleh la belanja smua orang makan kat kfc, pizza hut. hahaha.
    Sekadar gurauan*. ;p

    ReplyDelete
  26. hai. boleh tak berikan tips untuk berjaya macam eriqazz.com . nak juga merasa walau tahu blog saya tak seberapa..minta singgah di blog saya dan kritik ye..mohon sangat2..

    www.khesahchentaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. Assalam..
    Tahniah...
    bestnya dapat banyak tu..

    ReplyDelete
  28. camne leh dpt byk2 tuh?
    ai neh register dari thn 2008 x byk pon hasilnya...

    ada tips?

    ReplyDelete
  29. hah.. bila nak belanja ni? hehehe. banyak kot. bile nak dapat macam ni pun tak tau.

    ReplyDelete
  30. boleh jadikan pemangkin bg seluruh umat Nuffnang..:) proud of u eyriqazz

    ReplyDelete
  31. Dapat chicken Chop pun dah ok bro.. kalau tak sekinchan return sekali lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  32. wow banyak nyer mcm mana nak dpt byk mcm ni huhuh hari2 dah blogwalking...

    ReplyDelete
  33. Salam,

    Hoyeahhh ok set ye, makasih sudi belanja makan nanti wakaka :D


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  34. Ya Allah bestnyer.. Untunglah.. tapi lagi untung kitaorang ni.. sebab Abg Eyriqazz selalu share rezeki.. suka sangat.. Tahniah.. ;)

    ReplyDelete
  35. Banyak tuh. :-) Kalau dapat seketul macam ini macam-macam dugaan yang mendatang.

    ReplyDelete
  36. wah....banyaknyer.....jangan jeles kawan-kawan yang lain, usaha tangga kejayaan
    bilangan folowwer x menjamin sebanyak mana duit yg kita akan dapat..
    blogzwan.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. pergh!untungla~~~tahniah bro..teman ni bru dapat satu jek BE..hehehe..

    ReplyDelete
  38. nak jugak..nak jugak..pa rahsianya nie..share la skit..My latest entry 9 Jawatan Kosong Kerajaan Terkini 2012

    ReplyDelete
  39. Wahhh :o saya dah 2tahun takpernah pun cashout, tak lepas. Dah berape bulan tak dapat BE, alhamdulillah semalam baru masuk 1 BE, nak kena usaha lebih nie Hehe

    ReplyDelete
  40. wahhh..bestnyerrr...bila lah nk jd mcmnie..

    ReplyDelete
  41. leh kasi tips sket canne nk earn dr nuffnang? x berjaya2 pown smpai skang. :(

    ReplyDelete
  42. wau benya dapat duit sebanyak itu.masih baru juga dengan nuffnang,baru ade rm9.70sen huhu

    ReplyDelete
  43. saya masih tak dapat faham konsep nuffnang ni.. nak jugak merasa dapat pocket money mcm ni, huhuhu.. dari dahulu sampai sekarang cuma RM0.25 sen, macam mana nak gain income guna nuffnang ini sebenarnya??

    ReplyDelete
  44. ni income monthly ke bro.? wah, gile gempak main ribu2..

    ReplyDelete
  45. da dkt 2 tahun bawu ade rm8 je..haaha....cmne eyriqazz leh kumpul byk2 cmtu???jelez ni~hahaha....

    ReplyDelete
  46. Amount tu mencerminkan usaha abg Eyriqaaz kan..panjang lagi kisahnya nak dapatkan amount bnyk tu.

    ReplyDelete
  47. encik eyriqaz ajar lah macam mana buat mcam tuh? mmg tabik springg lah dkat anda!!

    ReplyDelete
  48. As salam,

    Baguih dan boleh bagi semangat dekat blogger lain untuk terus berkerja keras...selamat majujaya..

    ReplyDelete
  49. ye yeh.... never giv up.. hahahah... ayat utk diri sendiri...

    ReplyDelete
  50. Tahniah..
    berkobar2 nak dapat juga ni.. :-)

    ReplyDelete
  51. mood jeles... hehehehehe... bila laa nk merasa...

    ReplyDelete
  52. Tahniah lah Bro moga sukses selalu.....Alahamdulillah...
    kenyang perut....heheh

    Tahniah sekali lagi....

    wassalam.....

    ReplyDelete
  53. Tumpang seronok bila tengok blog GTO ni dapat income ribu-riban tiap-tiap bulan.. Tahniah..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails