March 7, 2012

Projek 123 Menjadi Kenyataan?




Oh, bukan Projek 100 Bloggers Bermula yang eyriqazz maksudkan. Masih lagi gosok-gosok mata seakan tidak percaya bila dijemput sekali oleh seorang  rakan blogger yang cukup saya kagumi @ Fazreen untuk turut serta dalam projek ini yang turut disertai oleh ramai bloggers Popular di Malaysia. Myself?   Papa Luck membawa saya ke sini :


Meeting ini sepatutnya eyriqazz hadiri sekali, namun atas faktor-faktor yang tidak dapat dielakkan tak dapat join. Di dalam gambar di atas, antaranya adalah pemilik Blog Rotikaya .

Harap-harap projek ini berjalan lancar seperti dirancangkan. 

* Teringin nak naik Hot Air Ballon? Bolehla join di SINI

P/s : Ini bukan Projek 123....Ini adalah projek................. (Cer teka, cer teka...)

38 comments:

  1. Salam, hari tu ada blogger team denaihati.com, rotikaya.com, wootmedia.my, mediajer.com, amanz.my, ariffshah.com, emilayusof.com, alamak banyak lagi tak ingat heheee :D

    semua pun blogger hebat2 belaka, trafik sebulan juta-juta, diulang sekali lagi, sebulan juta-juta hahahhaa :D

    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak ...kak yan,juta2 tu perlahan skit...tak tau nak pi menyorok kat mana ni..trafik juta2 vs trafik ala kadar eyriqazz memang macam jauh panggang dari api...

      Delete
    2. hehee jangan risau, benda ni kan rezeki masing2, ala biasalah tu, akak pun trafik ciput jeeee :D

      www.yanmieonline.com

      Delete
    3. thanks kak yan...Alhamdulillah..rezeki anak2...

      Delete
  2. Replies
    1. Nantikan di blog eyriqazz.com sooner or later...

      Delete
  3. Wah semuanya blogger2 hebat.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..mereka memang hebat2..eden dapat tumpang sebelah kaki pun jadi...hik3

      Delete
  4. ni mesti projek SULIT ni... macam ada kejutan je... nak teka pun tak tahu

    ReplyDelete
  5. aku sedang bermimpi aku berada semeja dgn dorang ni semua..hehehe

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. haahkan..next time kalau singgah ni nak kena mintak buat souvenir ni..hik3

      Delete
  7. Bagus laaa...nampaknya TOP BLOGGER dan blogger2x kat malaysia nie dah mula buat projek JV antara satu sama lain... suatu perkembangan yang positif

    ReplyDelete
    Replies
    1. eden just tumpang sekaki...coz yang mengajak itu antara blogger yang memang eden kagumi dan baca blog dia dari dulu lagi...one of my sifu la boleh dikatakan... thanks a lot fazreen...

      Delete
  8. tak jemput blogger dengan trafik ratusan sehari ke?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuasa menjemput bukan ditangan saya...

      Delete
  9. Assalam..
    Blogger otai dan popular boleh la dapat juta2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayapun blom berjaya cecah juta2 ..

      Delete
  10. menarik projek ni.. nak kena usaha dapatkn uv 500 gak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck..projek ni tiada kena mengena dengan projek 100 blogger tu....

      Delete
  11. hebat2 semuanya..tabik spring!

    bardboo.com

    ReplyDelete
  12. tahniah sebab tergolong dalam golongan yg hebat!! alah.. u deserve it what.. kan? ehe...

    ReplyDelete
  13. tak sabar nak tahu....kalaulah sha boleh tumpang sama tempias trafik tu..huhu

    ReplyDelete
  14. Semuanya mantap2...

    Aku hanyalah serangga

    ReplyDelete
  15. Komplot pakatan sulit sdg berlangsung nampaknye di situ...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails