May 15, 2011

(Gambar) Sunset di Golden Palm Tree Resort, Sepang Gold Coast

Inilah antara gambar sunset yang sempat diambil di Golden Palm Tree Resort,Sepang Gold Coast. Memang cantik. Kalau ada DSLR ni, sure lagi cantik :











P/s : Jauh perjalanan, luas pengalaman. Seronok kan kalau dapat jalan-jalan selalu kan?

12 comments:

  1. subhanallah cantik nyer sunset

    ReplyDelete
  2. ~wahhh~
    lawanya....
    never been there
    rasa satu hari nnt nak pergi jgk
    (^-^)

    www.izzlatif.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. tak DSLR pon dah cantik ni bro..

    ReplyDelete
  4. cantik sungguh alam ciptaan Ilahi... Subhanallah!

    ReplyDelete
  5. meme cantik..paling penting ianya di Negeri Selangor..:)

    ReplyDelete
  6. memang boleh layan feeling kalau tengok sunrise n sunset nie....

    ReplyDelete
  7. Perghh cantik siot..rugilah tak pergi..adooiiyaii

    ReplyDelete
  8. @mcm ni lah:yup,Sungguh cantik Ciptaan Tuhan..

    @Izz Latif :pergila...memang best

    @Myvitrd :kalau ada,sure lagi cantik ni...

    @Rozuan Ismail :thanks..

    @yangbaik :yup,cantik sungguh ciptaan Illahi...

    ReplyDelete
  9. @! Nurida Ardy:kan..banyak lagi tempat menarik di Selangor yang belum diterokai rupanya, kan?

    @BABY(MAMA AMANA&ARIEF) :aiseh,apsal tak pi?

    @JAI:tuhla..ajak pi jual2 mahal..mentang2 dah berbaik semula ngan fasha sandha..hik3

    @Miza Yusof :Cantik kan?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails