May 6, 2011

Tonight is My Lucky Night

Tonight is My Lucky Night

Tonight, is my lucky Nite. Pertama kali sewa Costume untuk menghadirkan diri yang dianjurkan bersama oleh Nuffnang. First time menang Best Dest. Itupun lepas berkali-kali kena tegur ngan Michelle selalu tak follow tema Costume. Yiezaa, I'm Eyriqazz Sparrow, Pirates of The Pulau Tioman. Won Robinson voucher worth RM250. Turut menang cabutan bertuah, voucher Baskin Robbin.

Dalam sesat-sesat pun, Darkbatman menang Best picture, bawa pulang hadiah Kamera Digital. Dia dah banyak kamera, bolehla kasi give away nanti tu.Hik3..

Michelle, the luckiest person tonite during HyppTV Event ...Won IPAD 2, Best Contestant. Memang romantik Michelle dan ehem,ehem...

Special thanks to Nuffnang and HyppTV for making my life happier..

16 comments:

  1. TAHNIAH BRO :)
    Event apa ni ? macam best je. cer citer cer citer. hehe :)

    ReplyDelete
  2. menang lagi eyriqazz...memang tuah badan ko la bro..hehehhe

    ReplyDelete
  3. tahniah2 eyriqazz...aku hampir tak kenal kau dalam gambar tu... hehehe.. ingat lanun somalia tadi.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Best Dest?... hehehe
    Tahniah... boleh buat GA lagi..

    ReplyDelete
  5. nasib aku keje.. kalo tak, aku dah sapu dah hadiah tu... hahahahaa
    congrates all!!!

    ReplyDelete
  6. Untuk best dress aku mmg agak ko menang punye...Untung la michelle dapat Ipad 2.....

    ReplyDelete
  7. Asyik-asyik Mat Tiger,Asyik-asyik Mat Tiger...nyampah gue..hahaha..tahniah bro

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails