June 25, 2011

Cabut Gigi Memang Sakit

X Larat nak uploadkan gambar lagi, Credit Picture to Mama Zharfan

Huk3, on my 2nd Majlis Birthday untuk Alisya, semalam pi cabut gigi bongsu. Minor operation, habis dalam RM500+. Nasib baik company cover...Ohh Cabut Gigi Memang Sakit especially a few days after that...Nak demam2 rasa, makan painkiller pun masih rasa berdenyut2.Tengokla, sampai bengkak pipi dibuatnya, terus spoil gambar....

P/s : Thanks for All yang datang tadi. Tersilap, terkurang harap maafi.

11 comments:

  1. cabut gigi memang sakit sampoai ke kepala,berdenyut dibuatnya kepala tuh

    ReplyDelete
  2. tak tahan kalau sakit gigi , pedih .

    ReplyDelete
  3. sori tak smpt dtg td bro..

    ReplyDelete
  4. mmg sgt sakit..
    tp, kbersihan gigi prlu dijga..
    especially, slps wat rawatan gigi..
    smoga cpt hlg skitnye ye..

    ReplyDelete
  5. memang seksa kalau sakit gigi :) me alhamdulillah, sgt jarg sakit gigi sbb memang check up gigi secara berkala--abg me doktor gigi kat kelate :)

    ReplyDelete
  6. wa.. cabut gigi memang menyakitkan :/
    leh ilang akal dibuatnya

    ReplyDelete
  7. uhuhuhu..byk2 sakit paling seksa mmg cabut gigi!

    ReplyDelete
  8. alama ciannya bro.. mesti tak selesa time majlis tu kena sakit gigikan..

    ReplyDelete
  9. kalau tak cabut lagi sakit...
    dah cabut, sakitnya sementara saja

    ReplyDelete
  10. mmg sakit cabut gigi!
    btw, eppy bufday alisya!
    sorry uncle xdpt nk dtg....
    meriah nya tengok...upload la lg gmbar....

    ReplyDelete
  11. penah cabut gg bongsu masa umur 26.. 3 hari menahan sakit.. tisu mg kat sebelah je..nak kesat darah yg tak henti2 mengalir

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi