July 20, 2011

Gambar Sekitar Sesi Latihan Chelsea di Stadium Bukit Jalil

Semalam, 19 July 2011, lepas je pulang dari kerja bergegas ke Stadium Bukit Jalil naik LRT untuk Sesi Latihan Chelsea yang bermula dari pukul 7.00 malam-8.30 malam. Memang berlari2 la nak kejar masa. Nasib baik sampai on time.

Fuhh, penyokong Chelsea @ The Blues memang sudah sedia menanti
Asia Tour 2011 | Malaysia vs Chelsea, 21 July 2011
Dapat VIP Pass, special thanks to Nuffnang and Samsung Malaysia
(Apa yang best dengan VIP Pass ni? Dapat special place dan dapat jumpa player Chelsea)
Bersama Mohd Zaid, Vince dan Mimi ( Staff Nuffnang, hik3, first time jumpa Mimi walaupun katanya dah 7 bulan kerja ngan Nuffnang. Memang happy go lucky n peminat Chelsea si Mimi ni)
Player Chelsea mula memasuki Stadium. Memang bergemuruh sorakan penonton dan peminat Chelsea
Meriah..First time eyriqazz masuk stadium di Malaysia. Of course teruja. 
Memang dipenuhi dengan warna-warna biru @ Penyokong Chelsea
Respect laa..Walaupun penuh sesak, tetap bersemangat penonton
Sesi Panaskan Badan
Teringat zaman remaja dulu, main bola untuk team kolej
Sesi latihan dimulakan
Kusyuk Penyokong Chelsea melihat pemain kegemaran mereka beraksi
Mascot Chelsea menceriakan lagi Sesi Latihan
Attack vs Defend
VIP Treatment - Dari sinila player masuk dan akan kembali
Antara player kegemaran eyriqazz -Nicolas Anelka-
Paolo Ferreira
Umm, siapa nama Mamat ni ya?
John Terry, one of the best defender in the world
Frank Lampard, one of the best Midfielder in the world
Didier Drogba. Memang sasa badannya
Nak bergambar ngan player, cepat sangat diorang nak masuk changing room. Camnipun kira jadi la kan?
Petr Cech, One of the best Goalkeeper in the world
New Chelsea Coach, Andre Villas-Boas . Muda lagi ni. Dalam 30+ baru rasanya
John Obi Mikel. Sign jangan tak sign. Nanti saya nak jual di Ebay ni..Hik3
The experience was priceless. There are something can't buy...I.e. wonderful experience like this
Penuh Sesak di LRT ketika pulang
Poster dengan tandatangan Player Chelsea

More pictures, terjahi SINI

Memang pengalaman yang cukup manis dan sukar dilupakan especially dapat jumpa player Chelsea face to face. Once again,special thanks to Nuffnang and Samsung Malaysia for the opportunity. One of the best experience yang takkan saya lupakan.

P/s : Ohh, tak sabar nak tgk live games Malaysia vs Chelsea pula di Stadium Bukit Jalil besok.

31 comments:

  1. meriah nya..
    time training pun dh ramai, nih kan pulak time game nti kan..

    seronok..:)

    ReplyDelete
  2. waa penuh stadium tue walaupun hanya sesi latihan saja..

    ReplyDelete
  3. Rugi tak pergi, hari tu nuffnang ada offer pass ni, ada hal le pula

    ReplyDelete
  4. hurmm.... suasana tengok game bola kat stadium lebih meriah bro...semangat lebih siot....

    ReplyDelete
  5. fuh laling ku mesti panass tengok ni.. die dahlah peminat tegar chelsea!!

    JOM BACA NI : MENANG DETTOL DARI REDMUMMY

    JOM BACA NI : TRAVELODGE DOCKLANDS MELBOURNE HOTEL

    ReplyDelete
  6. peminat chelsea rupenye. hensemnye frank lampard.. hehe

    ReplyDelete
  7. ramainya orang datang tengok training.

    ReplyDelete
  8. meh datang ou plak, tggu player kat lobby... :D

    ReplyDelete
  9. I baca online smlm yg org dtg training chelsea ni 50% kurang dr yg dtg training arsenal dan juga masa liverpool.. so nak tgk la game sok ni cane :)

    alamak,nape tak sign kat jersey? lg tinggi nilainya kalau jual kat ebay.. hehehe

    ReplyDelete
  10. wOWWWW!!!! Bestnyer..
    siap dapat jumpa live lagi tu...
    Jeles nieh..heheeee

    ReplyDelete
  11. wooo..lautan biru manusia tu.. kenangan seumur hidup tu bro..

    ReplyDelete
  12. mmg meriah tuh...lautan biru jadinya ;p

    kita tunggu malaysia vs chelsea nanti

    ReplyDelete
  13. wahhh
    serononknya dapat saksikan live sesi latihan pemain Chelsea ni

    ReplyDelete
  14. peminat chelsea ye.. hehee.. ok la kan, jumpa dekat2..

    ReplyDelete
  15. sumpah terbaik. ak g stadium pun final piala fa tu je. yg international x sempat lg

    ReplyDelete
  16. pergh..apsal aku xdpt VVIP pass?? haish... trpkasa meneggek kat tingkat ats nk amik gambo..

    PC Expo 2011 At PWTC Kuala Lumpur | 22 - 24 Julai 2011

    ReplyDelete
  17. perghh..dpt jumpa live ngan bintang2 chelsea..tabik spring!!

    ReplyDelete
  18. Mamat tu nama Van Aanholt bro! :P

    ReplyDelete
  19. Bertuah betul dapat tengok dekat..

    ReplyDelete
  20. #AYuNG:memang meriah..tak sabar nak pergi time games pula nanti,..dapat tiket free..

    #far_east :tuhla..fanatik juga peminat Malaysia ni ya?

    #Sharinginfoz :hik3..sib baik bro tolak,dptla kan eden...memang rugi tak pi bro..vip treatment lagi...

    #hazman aka species1980 :tuhla..dah dpt greenlight dari wifey nak terjahi stadium tgk live malam nanti

    #makdara TERdiva:Ada..memang hensem habis..tapi tak sempat nak snap pula gambar dia..laju sgt dia jalan...

    ReplyDelete
  21. #madammondoq :panas,panas..dia tak pi tgk live ke malam nanti?

    #Fara:peminat AC Milan..tapi minatla juga Chelsea..mainly coz minat Nicolas Anelka...

    #Oh Malaysia :tuhla..ramai juga...

    #Alyza:alamak..tak sempatla pula..diorang menginap kat sana ke?

    #Bella Enveeus:tuhla..kelam kabut smalam..jersi pun tak sempat nak beli..hik3...

    ReplyDelete
  22. #Myra Jay:hik3..tuhla..memang bestt..

    #Myvitrd :hik3..memang bro..ingatkan nak pakai jersi AC milan live nanti..tapi takut kena booo ramai2 nanti...hak3

    #sW33tdARLiNG:it really worth it...

    #hafizmd :tungguu..

    #sawaNiLa :besttttt

    ReplyDelete
  23. #wazy:memang seronok especially dpt jumpa live..

    #fiezaradzi :yup....pengalaman yang sukar dilupakan...

    #ub3y :hik3..tuhla..ni pun dpt invitation..tiket malam nanti pun sib baik ada yang bermurah hati sanggup sponsorr....

    #SpaQue :hik3..this is the power of blogging..Special thanks to Nuffnang n Samsung..dptla vvip treatment ni...

    ReplyDelete
  24. #MamaYatie :hik3..memang seronok..

    #Mama Zharfan :CaN'T AGree more...

    #Vin Tsen Gan :thanks bro..Ni die hard fan Chelsea ni...

    #Fazreen :yup..memang bertuah

    #elyana yazmin :hik3..

    ReplyDelete
  25. wah VIP past tuu..tahniah teruja juga yg menengok nyer..

    Plan Maxis dengan HTC Cha Cha

    ReplyDelete
  26. wow, vip pass! envy u...mmg besh...aku pun pi....x sabar nk ngk game mlm nie....2nd time aku ngk chelsea live seumur idup ..fuuuu...pada Bella Enveeus,mmg fans chelsea kt mlysia ni x seramai liverpool or man u, buts that okay...kite bukan nk lawan sape byk fan am i right? :p rather have less supporters then anoying supporters like some other clubs...lol..

    cheers

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails