July 27, 2011

Tiket Malaysia vs Singapore | Cantik dan Pink

Tiket Malaysia vs Singapore, Perlawanan Kelayakan Piala Dunia 2014
28 July 2011, 845malam di Stadium Bukit Jalil

Wahh, warna pink lagi

85,000 tiket Malaysia lawan Singapura habis dijual. Bertuah ofismate, dapat beli tiket ini dan menontonnya besok. Ada story di sebaliknya, oleh kerana dia bekerja dia minta Isterinya beratur untuk membeli tiket Malaysia vs Singapore ini, punyalah panjang queue katanya semalam. Dahla, dia antara a few wanita yang beratur untuk membeli tiket. Siap kena Interview dengan Astro Awani lagi katanya. Huk3, this time tak berjaya dapatkan tiket free. Takpelah ,tengok di rumahje la...

Seorang lagi ofismate, rakannya yang belikan.Mestilah mahu menonton Live Malaysia vs Singaporeni katanya. Siap belikan 25 tiket terus Perlawanan yang memang dinanti-nanti. Tiketnya, warna pink lagi, tapi cantikkan? RM30, RM50 sudah sold out masa Isterinya beratur. Hopefully dapatlah Malaysia mencipta kemenangan dan layak untuk kepusingan seterusnya. Semoga Bola Sepak terus diminati rakyat Malaysia dan skuad bolasepak Malaysia terus mengharumkan negara.

Chaiyok skuad Malaysia, semoga warna Pink Tiket Malaysia vs Singapore ini akan memberikan lebih keceriaan dan kemenangan bergaya berjaya diperolehi. 

10 comments:

  1. tak dapat pegi pun xpe..janji kita dapat tengok kat tv dan bersorak bagi sokongan wlupon player tak dengar..haha

    ReplyDelete
  2. dgr dah abis.. hurm melepas la nk tgk

    ReplyDelete
  3. tengok tivi je lah kita..hehe

    ReplyDelete
  4. aku tak dapat tengok LIVE ataum kat tv.. koje sampai kul 10.30pm.. huhuhuhu
    http://shakiddo.blogspot.com/2011/07/beratur-sebelum-makan.html

    ReplyDelete
  5. saya punya pun wrna pink.. nk bli yg wrna biru xmampu..hahaha

    ReplyDelete
  6. memoga harimau dapat kalahkan si singa............

    ReplyDelete
  7. besnye,, student mcm sy ni tgk depan tv jelaa =)

    ReplyDelete
  8. sweetnya tiket? kata harimau malaya.. tapi pink?? hehe...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails