July 27, 2011

Wordless Wednesday Contest 3

Wordless Wednesday | Wanita dan Shopping, Bagai Isi dengan Kuku

One day Wordless Wednesday contest 27 July 2011. Syarat-syaratnya :
1) Buat satu entry Wordless Wednesday. Tema bebas tapi pastikan gambar yang dipilih adalah gambar diambil sendiri or diambil oleh orang terdekat (Suami, Isteri, rakan-rakan.Or lebih mudah, bukan diambil dari google or other website)
2) Linkkan entry itu ke Permalink entry ini.
3) Terjah Blog INI dan komen di entry ini apa pandangan anda tentang blog itu...Tak perlu panjang2, apa yang terlintas di hati 
4) Tinggalkan permalink entry Wordless Wednesday anda di komen entry ini.
5) Done. 5 gambar paling menarik yang bersesuaian dengan tajuk yang dipilih akan memenangi RM10 Cash/Top up + gambar dan entry tersebut akan di Featuredkan di Eyriqazz.Com

Wait,wait, gambar terbaik akan turut memenangi :

Duit Syiling Malaysia Siri Ketiga. Yiezaa, u will be one of the first untuk memiliki duit syilling ini .

Oh ya, pemenang Wordless Wednesday 2 akan diumumkan apabila Jurinya @ Bro Je Jai pulang dari Filipina minggu depan. Tengok sibuk dia travel di Filipina tu....Don't worry, promise akan ditunaikan.

Mudah kan? Good Luck...

28 comments:

  1. menarik..dan akhirnya syarat tu ada juga..hehe..kalau letak permalink yang lama boleh tak eyriqazz??

    ReplyDelete
  2. wah menarik ni.... hadiah wang syiling siri ke-3 tu

    ReplyDelete
  3. #n@m@n :boleh..dengan syarat gambar itu blom join lagi utk wordless wednesday contest sebelum ini....

    ReplyDelete
  4. first time join...
    so taknak lepaskan peluang..

    http://shasafiez.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-2-contest.html

    ReplyDelete
  5. Nk join tp x fhm tang gmbr,gbr diri kita eh?org lain nyer gmbr beh?

    ReplyDelete
  6. Join suka-suka bro.. hehehe
    http://www.myvitrd.com/2011/07/wordless-wednesday-8-bertambah-lagi.html

    Komen pasal blog eightdesignsboutique : Blog yang menarik dan kepada peminat pakain-pakain modem ni boleh terjah blog ni.. banyak rekabentuk pakaian menarik dalam tu..

    ReplyDelete
  7. cikgu, saya join jugak

    http://suezdairy.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-contest-3.html

    jangan lupa terjah yer

    ReplyDelete
  8. saya join jugak

    http://suezdairy.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-contest-3.html

    ReplyDelete
  9. nak join for second time :)

    http://hanieymelody.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-buli.html

    komen utk blog eightDesignboutique:
    first time terjah blog ni agak sesat untuk mencari new post dari blog ini.tetapi bila berjaya,blog ini agak menarik dan sangat sesuai untuk mereka yang minat berfesyen.Selalu terjah blog ini untuk melihat fesyen selendang terbaru :)

    ReplyDelete
  10. Salam Bro,

    Nak memeriahkan majlis jugak..

    http://madammondoq.com/2011/07/wordless-wednesday-apa-yang-di-jenguk-tu/

    Komen pasal blog eightdesignsboutique : Of kos lah saya suka blog tu sebab semua design-design and fesyen-fesyennya semuanya elegant dan mengikut trend terkini. Actually sebelum ni mmg saya selalu singgah blog tu.. :)

    ReplyDelete
  11. join..

    http://puannina.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-270711.html

    Komen pasal blog eightdesignsboutique: produk yang dijual memang best..tapi sayang tak reti pakai shawl..shawl cantik sgt =D

    ReplyDelete
  12. pertama kali sertai

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-contest-3.html

    Komen pasal blog eightdesignsboutique: walaupun saya lelaki tetapi apa yang saya perasan shawl2 dalam blog nih cantik - cantik..tapi sempena ramadhan nih apa kata buat promosi beli satu percuma satu..hehehe

    ReplyDelete
  13. saya nak cuba nasib gak...

    http://cahayamata123.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-flying-in-sky.html

    komen pasal eightdesignsboutique:
    design2 menarik dan berbeza drp tempat lain.sy suka plazzo dia.cantik:)

    ReplyDelete
  14. Nak try join jugak..

    http://theplainyard.blogspot.com/2011/07/plain-contest-wordless-wednesday.html

    Komen pasal blog eightdesignsboutique :
    1. Blog yang sesuai dengan konsep iaitu bisnes.
    2. Tapi kat page utama tu mcm terlalu padat ngan segala tudung dan baju. Ambil masa yg agak lama nak loading bagi org2 yg mempunyai internet lembab mcm sayeeee.. Apa kata buatkan kategori, iaitu asingkan kategori tudung, shawl, baju dan aksesori. Sebab tgh syok2 layan baju dan robe, tetibe iklan penyangkut tudung lak. Mcm hilang feel je..

    *komen tak hengat lak aku nih*

    ReplyDelete
  15. Saya datang memeriahkan lagi yang ketiga ini.. :)

    http://farhanadankamu.blogspot.com/2011/07/1-wordless-wednesday-sometimes-love-is.html

    Komen saya tentang blog eightDesignsBoutique, saya rasa tak sarat sangat, cuma kalau boleh saya lebih prefer column untuk main posting tu dibesarkan sikit. Macam puas sikit kalau nak tengok. Heee. Pakaian dan shawl yang dijual nampak stylish dan moden. Cuma kalau boleh, size tambah lagi sampai 2 atau 3 XL so that lebih ramai orang berbadan besar ada peluang nak fesyen macama yang lain. I guess that's all from me. :)

    ReplyDelete
  16. saya join

    http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday.html

    Komen pasal eightdesignsboutique: banyak latest design sesuai utk mereka2 yg gemar berfesyen, sblm ni mmg pernah terjah cuci mata hehehe

    ReplyDelete
  17. Saya join buat kali ketiga...harap2 ade chance untuk menang...hehehe..

    Komen tentang Blog eightDesignsBoutique :
    1) Menarik, buat mata terus tertumpu kat blog n nak tau ape yg ada kat blog tu..
    2) Baju2 sangat cantik, stylo mylo, versatile, lot of choices and boleh digayakan dengan ape jua baju dalam apa jua keadaan...ecece
    3) Size kena variety kan lagi, sbb banyak S & M, camne sye yg berbadan bam bam ni nak pkai...sob sob sob...
    4) Teruskan berbisnes, we alwiz support u... :)

    ReplyDelete
  18. Saya join buat kali ketiga...harap2 ade chance untuk menang...hehehe..

    http://alyzafisol.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-2-1-campur-4.html

    Komen tentang Blog eightDesignsBoutique :
    1) Menarik, buat mata terus tertumpu kat blog n nak tau ape yg ada kat blog tu..
    2) Baju2 sangat cantik, stylo mylo, versatile, lot of choices and boleh digayakan dengan ape jua baju dalam apa jua keadaan...ecece
    3) Size kena variety kan lagi, sbb banyak S & M, camne sye yg berbadan bam bam ni nak pkai...sob sob sob...
    4) Teruskan berbisnes, we alwiz support u... :)

    ReplyDelete
  19. join jugak lah... jeles pulak

    http://yangbaik.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday.html

    kena komen kat sini ekkk...
    okey, blog fesyen yang memang menarik dan nampak macam banyak pilihan, tetapi tak jumpa lagi yang sesuai dengan aye... tq

    ReplyDelete
  20. join for the 2nd time

    http://kelip-kelipkehidupan.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-2.html

    Ulasan :

    fashionable and stylo

    ReplyDelete
  21. thanx jemput saya

    http://www.mayaqarmyla.net/2011/07/wordless-wednesday-lori-dalam-umah.html

    komen ttg blog edz.com.my :
    blog yg sangat elegan, fesyen pakaian yg dijual uptodate, layout kemas tp background pink cam tak kena ngan header..

    ReplyDelete
  22. tajuk asal diubah kepada

    'Like Father Like Son'

    http://naman0807.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday-anak-bapak.html

    komen mengenai blogshop tu ;

    dah suruh wife tengok² blog tu..dia kata koleksi shawl agak unik..hehe

    ReplyDelete
  23. join jugak buat kali ke3..;)

    http://mrsfiza212.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-aduh-sakitnya-perut.html

    sedikit komen untuk blogshop tu..koleksi² agak unik dan banyak pilihan..cuma kalau main post(gambar) tu disarkan lagi baru puas nak tengok produk ..;)

    ReplyDelete
  24. thanks soooo much eyriqazz sebab dah byk support eightDesigns. jasamu tidak terbalas! :)

    ~eightDesigns team www.edz.com.my

    ReplyDelete
  25. Alahaii terlepas...
    Bz pindah2 umah ney..xpe2..sabo2

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails