August 27, 2011

Duit Raya RM1000 dari Blog Denaihati 2011



Jom sama-sama join Contest ini .10 pemenang X RM100 each. Lumayan tu. Jom sama-sama join contest.More info SINI

P/s : Kalau nak tinggikan peluang sama-sama memenangi, first entri tu boleh ambil salah satu dari 3 entri pilihan eyriqazz...Sharing is Caring, bila bekerjasama, masing-masing berpeluang lebih tinggi untuk menang kan? Good Luck to All...

10 comments:

  1. sama2lah kita mencuba nasib bro.. hehehe

    ReplyDelete
  2. saya pun nak jugak boleh tak.. orang biasa cam saya??

    http://muazfaris.com

    ReplyDelete
  3. dah join jugak.. ni la sumber pertama saya bila join contest ni..

    tgk cni..

    http://www.muazfaris.com/2011/08/duit-raya-rm1000-dari-blog-denaihati.html

    ReplyDelete
  4. ni cubalah juga..tq sudi bagitau

    ReplyDelete
  5. Waiseh...bukan main byk lagi? woohooo...

    anyway, good luck kepada yang turut serta! :3

    ReplyDelete
  6. good luck!... rezeki Ramadan :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi