September 21, 2011

Bestnya Menang RM5,000

Bestnya Kalau Menang RM5,000 macam si DIA ini...

Betulla kata pepatah, Tuah Ayam Nampak di Kaki, Tuah Manusia Siapa yang tahu. Teruja bila membaca entry rakan blogger yang baru saja memenangi RM5,000 Cash dari Contest yang disertainya [ My biggest cash winning so far | RM5k won from Mamil Gold Solid Foundation Contest ].Umm, kalau tidak berani mencuba, sudah tentu tiada habuannya kan?

Yup, diri sendiri pun memang suka join Contest . Lebih teruja bila hadiah ditawarkan agak lumayan. Setakat ini pernah memenangi lebih dari RM10K+ worth of prize by joining and winning contest yang disertai. Antaranya LG HDTV, IPAD 2, Pakej Percutian, Produk dan pelbagai lagi. Memang menguja bila menang Contest ini.

Sebut pasal Contest, ada Contest yang agak menarik dianjurkan oleh Celcom. Cakap lebih banyak dan berpeluang memenangi RM5,000 voucher . Lumayan kan? Cakap banyak pun boleh menang hadiah??


Berbual dan berpeluang memenangi hadiah menarik iaitu RM5,000 Shopping Voucher Untuk 5 pemenang setiap hari dari 15 August 2011 sehingga 30 November 2011. Antara voucher yang boleh dimenangi adalah dari Parkson, Giant, Cold Storage, IKEA, Top Shop dan pelbagai lagi.. More info jom terjahi SINI

Celcom Talk-A-Thon , adakah anda pula yang bakal menjadi pemenang nanti?
More info bolehla terjahi entry eyriqazz sebelum ini di SINI. Oh, bestnya kalau menang hadiah bernilai ribu-ribu kan?

24 comments:

  1. yang menang tu my sifu...sifu ni terror buat slogan....berkilat slogan die..saya masih berguru dengan sifu ni heheheh

    ReplyDelete
  2. Tulah namanya tuah badan.. Syukur rezeki tu buat yang menang 5k tu

    ReplyDelete
  3. memang hebat perasaannya bila dpt menang besor cam tu.. :D

    ReplyDelete
  4. rezeki anak2 me :) me newbie comper ajer---jauh bezanya dgn my BFFs a.k.a pro compers-- ayu rafikah, wan amira & ezna ahmad khalili :)

    ReplyDelete
  5. masalahnya nak cakap dengan sapa?

    semua main bbm ...twitter je

    hehehe

    ReplyDelete
  6. memang best mennag duit dari sumber yg tak disangka2 neeeeeeeeee

    ReplyDelete
  7. telefon saya.. sila telefon saya... hehehee

    ReplyDelete
  8. blom kesempatan lg nk join contest adiah gempak2 bez kan mz menang 5k

    ReplyDelete
  9. bestnyer, yg baca pon teruja nak join..

    ReplyDelete
  10. kena rajin join contest eks.. hhhuuu

    ReplyDelete
  11. gmbr 1st yg tak tahan tu..hahahaha

    ReplyDelete
  12. salam blog otai..

    thniah jugak ler bnyk kali menang yer! semua lumayan tuh..
    yg penting rajin ek.

    done follow blog super duper otai.

    ReplyDelete
  13. kalau la memang dapat rumah kan he..23x

    ReplyDelete
  14. saye pun tumpang happy dengan dia jugak.. :) rakan seperjuangan saya dalam masuk contest2 ni :D

    ReplyDelete
  15. bestnya bila menang contest besar2 nie....
    zana selalu takde rezeki lah bro..
    one more thing
    tak confident jer rasanya masuk contest yg besar2 tu...

    ReplyDelete
  16. sekali da menang contest..akan sentiasa menang

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails