September 22, 2011

Rezeki Contest untuk Dikongsi


Alhamdulillah, hadiah RM100 Contest Denaihati telahpun diterima. Thanks bro Denaihati. Memang best join Contest di denaihati. Hadiah menarik, peluang nak menang pun tinggi. Cam Contest ni, 20 pemenang untuk kesemua peserta. 

So, ingin kongsikan rezeki ini. Bak kata Denaihati, Hidupkan Untuk Memberi. InsyaAllah dimurahkan rezeki. So, small contest dari eyriqazz . Inilah dia :

1) Komen Entri INI. Beri komen di entri itu. 3 pemenang x RM10 cash/top up untuk pengomen terbaik.

2) Vote Mama & ALisya di SINI. Klik Love untuk like kan gambar itu. Dah sudah Like kan, tinggalkan jejak di komen entri ini.  3 pemenang x RM10 cash/top up berdasarkan cabutan bertuah (Umm,maybe random.org or Mama/Alisya cabutkan undi)... 
** Bolehla vote hari2...

InsyaAllah, another RM40 pun akan di give awaykan juga dengan Small Contest. Maybe teka gambar lokasi di entri seterusnya...

18 comments:

  1. Myra dah send love untuk baby Alisya and her Mum, no 42 :-)

    BTW Gud luck Bro :-)

    ReplyDelete
  2. moga lebih murah rezeki bro slps ini..amiin

    ReplyDelete
  3. http://www.vanillacheze.com/

    dah like ;) semalam.

    ReplyDelete
  4. like already :)

    FB - Aslinda Linda

    ReplyDelete
  5. lin pun dah terima duit dari denai hati..best kan...tahniah tuk bro jugak

    ReplyDelete
  6. semalam lagi kite da v0te untuk mama alisya taw..sebab terbrowse lps vote another blogger n ternampak mama alisya so vote skali..hehe...

    ReplyDelete
  7. okeh..dah vote lg utk hari nie..

    ReplyDelete
  8. wah..murah rezeki bro..tahniah2..

    ok..ifa dh like..no.75..=)
    all da best!

    ReplyDelete
  9. siap...
    dah komen dan like juge... eh like tu boleh banyak kali eehhh...

    al the best to all...

    ReplyDelete
  10. dah like..pic bee dekat2 dengan alisya buatkan dia nmpk betul2 cam princess..sungguh comel tertido mcm tu..(kalau org dewasa, agak2, comel lagi tak?) hehe

    ReplyDelete
  11. Dah LIKE juge.. :)
    All the best!

    ReplyDelete
  12. dah like love juta2 for your alisya and wife.. good luck!!

    ReplyDelete
  13. good luck untuk mama alisya dan alisya!
    done like:)akan vote hari2 lepas ni!hehe;p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails