January 18, 2012

Bila Si Isteri Semakin Jealous

Me: Amboiiii Papa, sejak ada BLOG ni kan.....asyik2 TWITTERlah, EMAIL lah, CHATTING kat fb lah....dgn PEREMPUAN jer.......gatallnyer....
Suami: Mana ada???.....(dah mula CUAK dah)
Me: Eleh,....tadi Mama tgk Papa email2 dgn **********
Suami: Oh,....(baru nak NGAKU...hihihihii)......BUDAK TU baru 19 thn....tgh belajar kat Uni pun lagi.....
Me:......setakat 19thn.....RAMAI per yang kawin skrg BEZA/JARAK umur lagi byk....kalo nk dibandingkan dgn setakat 10thn......
Suami: AMINNNN.......SEMOGA MENJADI KENYATAAN.....TAMBAH LAK DGN IZIN @ RESTU DARI ISTERI SENDRI............(sambil tadah tgn dan mengAMInkan DOA.....dan kenyit2 mata.....)
Me:____________________(sila isi jawapan kosong ini sndiri) - Isteri-

P/s : Umm,siapakah gadis 19 tahun tu ya? Hik3...

15 comments:

  1. siapakah ? =D
    nak tau ni.cepat cepat bgtau :))

    ReplyDelete
  2. Ini mesti bahana berkawan dengan abangensem yang gatai tu..

    ReplyDelete
  3. wah..bahaye ni...hihi..bini sudah jeles...aiyokk..;)

    ReplyDelete
  4. habislah ni da kena sindrom lelaki pertengahan umur ni

    ReplyDelete
  5. Me : Jadi selama ni papa berblog bukan sebab nak tambah pendapatan keluarga ye.. rupanya nak tambah cawangan ye.. (merajuk terus kunci bilik)..

    Hahahaha... jawabnya tidur dekat dalam keretalah kau malam ni eyriqazz.. heheeh

    ReplyDelete
  6. keh keh keh....dah mula dah cemburu dia tu...ken pujuk laa....setakat mee ketam tu tak jadi lah...hik3

    ReplyDelete
  7. bro....Aku rasa betterlah kasi ur wife jadi blogger...baru dia lebih tahu dan memahami.... or bro tak kasi sebab takut JELES DI KEMUDIAN hari....hik3x...

    ReplyDelete
  8. biar nampak di depan mata, jgn sorok2 kat belakang

    ReplyDelete
  9. 19 thun?? agak mude tu bro hehe..cr lg mude 18 ekekeee :P

    ReplyDelete
  10. hahaaaaaa... aku tau dahhh.. jeng jeng jenggg.. hik3
    femes blogger..

    ReplyDelete
  11. ish ish ish.....sayang tul wife tu bro... :)

    ReplyDelete
  12. wah..bahaya ni..wife dah mula jeles ni..kena jaga2..hikhik..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails