February 4, 2012

Resort di Port Dickson

Alhamdulillah, syarikat memiliki Resort Persendirian di Port Dickson. Kena masuk ballot, kalau ada rezeki, dapatla. Itupun sekali setahun sekali je boleh masuk ballot. So, semasa Percutian di Port Dickson bulan lepas, dapatla menginap di resort yang disediakan syarikat. 2 bilik hanyalah RM40. Berbaloi-baloi kan benefit yang disediakan syarikat eyriqazz ni kan? 

Lokasinya yang terletak tidak jauh dari PNB Ilham Resort dan tak jauh dari Tanjung Biru/Teluk Kemang


Resort syarikat di Port Dickson
On the way, bolehla terserempak dengan monyet-monyet
Dah sampai pun. This time ambil yang paling bawah. Ground Floor. 2 Bilik
Ruang Tamu. 
Salah satu bilik. Satu bilik katil single 2, satu lagi katil queen
Mama, Alisya nak tidur sini boleh?
Ruang Makan. Dapur turut disediakan dengan peralatan memasak dan juga pinggan mangkuk
Nak Masak apa ya? Kalau mak mertua mesti nak memasak di sini
Laptop dan eyriqazz ,tak dapat dipisah..Blogger tegar la katakan

Bilik Mandi

Overall, memang puas hati dengan kemudahan resort yang disediakan syarikat di Port Dickson ini. Hargapun berpatutan, cuma kebarangkalian nak dapattu agak susahla. Tapi, bila dah dapat memang berbaloi-baloi.

Bercuti di Port Dickson gembira hati
Resort syarikat murah dan selesa sekali
Percutian sebegini dinanti-nanti
Merehatkan minda dan fikiran ini

11 comments:

  1. happy holiday..jeles jeles...

    ReplyDelete
  2. memang seronok kalau dapat stay kat resort dengan harga yang murah....

    ReplyDelete
  3. Wah betnye.. alololo comelnya alisha.. :-)

    ReplyDelete
  4. fulamak..best giler resort ni dah la murah...bertuah eyriqazz

    ReplyDelete
  5. wahh nice.. mmg la best dan laptop tu penting tu.. hehe

    ReplyDelete
  6. memang berbaloi2 la harga dengan kemudahan yg disediakan..macam kat opis sy la ada sedia ruamh macam nie cuma harga dia lebih sikit dari company eyriqazz...3 bilik dengan harga rm50.

    ReplyDelete
  7. syarikat saya pun ada hotel kat PD ni tapi saya tak pernah nak apply..mmg susssah nak dapat

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails