March 28, 2012

Generasiku


Serius, bila tengok video INI, mengimbau kembali kenangan zaman sekolah. Oh, rindunya zaman sekolah. One of the best moment in my life....


P/s : Zaman belajar antara zaman paling best kan?

25 comments:

  1. betul! zmn bljr paling best! sila smbung bljr..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak juga sambung belajar tapi tak pasti boleh bagi komitmen tauk...

      Delete
  2. sangat bestt!!! :D
    yg mana satu eyri ek? yg belakang tengah2 tu ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hik3...Salah..Yang paling hensem dlm gambar tu...kih3...

      Delete
  3. video ni sangat best! ingatkn zaman kita dlu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. me paling suka zmn sek rendah..sbb tak de nak pikir apa2 pun...

      Delete
    2. Indeed..bestkan zaman blajar dulu?

      Delete
  4. dulu dulu tgok f5 mcm org yg dh keje skrg . drjah 6 mcm dah sek men . yg sekarang ni . tgok dak u , mcm dak dak f1 f2 lak . kecik cenonet . yg sk ren tayah ckp ah . hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke?saya pula tengok sebaliknya..budak form 4 form 5 macam dah budak kolej gaya dan perangai diorang...

      Delete
  5. sumpah rinduu T.T sekarang jumpe pun tak tego :(

    ReplyDelete
  6. sgt setuju..zaman belajar is the best...windu jugak!!!!

    ReplyDelete
  7. Eyriqazz.... aku tahu naper ko rindu zaman belajar.... sebab time tu badan bro macam altet kan....keh3x

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi2...time tu eden almost jadi olahragawan sekolah..3 pingat emas, 1 pingat perak, olahraga antara rumah sukan...

      Delete
  8. pengawas sekolah yek...he he he senyuman menggoda tu ala-ala norman hakim gitu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehem,ehem...No,no..tak suka Norman hakim..hik3

      Delete
  9. wah tak cam mana satu bro...yg jd pengawas tue ker hihi...

    yup betul bro, zaman belajar antara part paling best sbb zaman tue kita tak banyak dipengaruhi situasi semasa.

    ReplyDelete
  10. Gua rasa terharu dan gembira dengan kawan2 sekolah dulu. I so exited when in darjah 5, 6 masa UPSR dulu huhu

    ReplyDelete
  11. bila kat bangku sekolah kita nakkk sgt cepat besar dan masuk ke alam pekerjaan..tapi bila dah bekerja kita rinduuuu kat zaman sekolah.huhuhu... biasalah kan.. lumrah alam.. kak sha pun cam gitu gak...hahahah

    ReplyDelete
  12. hensem lah eyriqazz mada muda2 dulu.. hik3

    ReplyDelete
  13. mana satu kau ni bro.. sampai dah tak cam muka seh.. heheehe.. memang zaman sekolah yg paling best..

    ReplyDelete
  14. Saya menyukai zaman sekolah dan kolej. Zaman kolej paling best sebab baru kenal cinta. :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi