March 18, 2012

My Baby Did What Contest - Hadiah Bernilai RM30,000+ Untuk Dimenangi


Drypers, memang antara jenama pampers pilihan kami buat Alisya sejak dia lahir lagi. Memang puas hati, gembira, harga berpatutan dan kena dengan citarasa kami yang 'both bekerja' dan pemilihan jenama pampers yang terbaik memang dititikberatkan.

Good Nnews buat ibubapa yang mempunyai anak-anak dari 0-4 tahun, ada Contest menarik dari Drypers Malaysia yang bertemakan "My Baby Did What" yang menawarkan hadiah lebih dari RM30,000. Just kongsikan gambar atau/dan video menarik anak-anak anda dan berpeluang menang hadiah menarik.

Camne nak join? Mudah je, tak perlu nak beli produk or etc. Just boleh join terus dengan uploadkan gambar dan video di :

Langkah 1 : Pergi ke Facebook Drypers Malaysia dan likekan page itu 

Antara hadiah-hadiah yang ditawarkan. Lumayan, ada Hadiah mingguan ,dan juga bulanan untuk setiap kategori video/gambar

Langkah 2 : Pergi ke My Baby Did What Application , follow je the step
Langkah 3 : Uploadkan gambar/video kreatif anak anda dan follow step yang diberikan. Mudahje, tak sampai pun 10 minit.
* Untuk video, ianya mengambil masa lebih kurang 24 jam selepas berjaya kerana kena tapis dulu dari pihak Drypers Malaysia. Untuk gambar, akan terus diuploadkan... 

Juga dikongsikan Tips Mengambil Gambar dengan lebih menarik dan juga Edit Video

My Tips : Lagi kreatif gambar/video yang diambil, lagi tinggi peluang untuk menang. Juga, ajak rakan-rakan untuk Likekan video/gambar yang sudah diuploadkan, more Like = lebih tinggi juga peluang anda untuk menang.

Dah siap, bolehla tengok di My Submission , video dan gambar2 yang telah diuploadkan dan berpeluang menang hadiah lumayan.
Jom Sama-sama bantu saya Like Video dan Gambar ini 


Tuah Ayam Nampak Di Kaki, Tuah Manusia siapa yang tahukan? Anak-anak membawa Tuah, manatau dengan Contest ini anda bakal membawa pulang hadiah pula? Contest ini akan berlangsung dari 5 March-29 April 2012. Jom Join Sama-sama Contest ini di SINI


Drypers - Bringing Family Closer Together

Testimoni kami sebagai pengguna Drypers, setakat ini ianya tidak pernah mengecewakan. Alisya jarang terjaga malam lampin penuh . Siangpun sama dan apa yang boleh kami katakan :

Si Puteri Tersayang Tidur Lebih Lena dengan Drypers

39 comments:

  1. Setakat ni guna drypers, memang puas hati la .. ^__^

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..samalah kita..Setakat ini memang memuaskan hati

      Delete
  2. Replies
    1. Yup...Mudah je..tak perlu beli produk.... nak upload kan pun cepat...cuma video ambil masa dlm 24 jam coz kena vet dulu...

      Delete
  3. Replies
    1. Join la sekali..Manatau ada rezeki?

      Delete
  4. ok nak join .. mana tahu ada tuah disini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan?

      Delete
  5. salam... contest yang bagus... hadiah contest ni lumayan.. RM30000.. KAYO2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..kalau tidak dimulakan first step, mana boleh nak menang kan?

      Delete
  6. Tak da anak kecik,,, kalau tak bleh join contesttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehem2, bukan no. 3 coming soon ke?hik3..

      Delete
  7. ^___^ lena tidur.......
    p/s:nak ajak join rakanblog.com ..exchange website utk bantu membantu sesama bloggers....sila join tanda sokongan .TQVM

    ReplyDelete
  8. saya guna cloth diaper untuk anak,jimat dan dpt meyelamatkan alam sekitar. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isteri pun ada beli cloth diaper..tapi faktor masa dan kesibukan bekerja, pampers masih lagi menjadi pilihan utama...

      Delete
  9. semoga berjaya...
    comel alisya tidur gaya gitu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time kasih..Kak ngan tak join sekali ke?

      Delete
  10. Saya sudah upload video tetapi tidak pasti samada akan dapat undia atau tidak. Sekadar suka-suka menyertai contest Drypers ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takper..pemenang utama tidak dipilih mengikut undian rasanya...good luck bro...

      Delete
  11. done follow you...jmput singgh blog n folow k..hehee..
    pehh..ade contest lg ni...mcm best jea..

    ReplyDelete
  12. alahai...takde baby lagi la plak.

    ReplyDelete
  13. nabila pun pengguna setia drypers..tapi takleh join contest dah..terlebih had umur.good luck to alisya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih..... yup,drypers memang ok...

      Delete
  14. good luck for alisya !!!!

    damia akan menyusul nnt k?

    ReplyDelete
  15. Sebab tu aku borang 7 beg semalam dkt tesco.. Dyrpers buat masa ini memang terbaik.. Dan takda masalah dengan kulit punggung anak

    ReplyDelete
    Replies
    1. yieza..bro tak join sekali ke contest ni?

      Delete
  16. Dah Vote.. Good luck Alisha.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails