April 18, 2012

Finalist Lelaki Paling Jambu

Fuhh, susah juga nak pilih pemenang My Pinky Moments Contest. Setakat malam ini, ada dalam 25 finalist yang sudah ditapis selepas bersengkang mata agar dapat memilih yang terbaik. So, sementara menantikan eyriqazz revealkan Finalist/Bakal Pemenang My Pinky Moments Contest itu, meh bantu eyriqazz pilih pemenang satu sub categorinya iaitu "Lelaki Paling Jambu". Kategori ni hadiahnya RM30. 



Serius, eyriqazz tak dpt membuat pilihan.So, korang pilih satu yang korang rasakan paling jambu. Satu je tau. Paling ramai yang dapat undian pembaca, menang. Inilah finalistnya :


Finalist 1
Finalist 2
Finalist 3
Finalist 4
Finalist 5
Finalist 6
Finalist 7
Finalist 8
Finalist 9
Finalist 10
Finalist 11

Bantu eyriqazz ya? Undi salah satu yang anda rasa paling layak dilabelkan pemenang " Lelaki Paling Jambu" dengan mengomen di entri ini.

34 comments:

  1. " Lelaki Paling Jambu" adalah FINALIS 9.. hahahahaa

    ReplyDelete
  2. saya vote no 3...jambu betul

    ReplyDelete
  3. Woooowww.. semuanya power2.. nurul pun tak tahu nak pilih yang mana satu.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa... kan nurul, pilih finalist number 9. keh keh keh

      Delete
  4. tuu..no.5..haha..this make my day..

    ReplyDelete
  5. Oh terima kasih bro terpilih sebagai finalist. Kalau hendak bersaing dengan bro Jai memang jauh sekali.

    ReplyDelete
  6. mana nak pilih ni sume nye jambu2..
    pilihan saya : finalist 3 yg pose ala fatin liyana tu

    ReplyDelete
  7. Saya kipassusahmati si Boni. hahaha...

    ReplyDelete
  8. semuanya jambu tapi rasanya paling jambu no 3 la..muka pun dah jadi warna merah jambu dek kerna tudung dan bajunya..

    ReplyDelete
  9. Rasanya semuanya jambu, tapi yang paling jambu rasanya no 3, sebab mukanya dah nak sama ngan warna merah jambu dek kerana tudung dan bajunya..hehe

    ReplyDelete
  10. semuanya style2 ni..pink2 gitu..hee~

    ReplyDelete
  11. Redha sahaja :) Ada rezeki adalah kan.

    Pastikan anda vote "Finalist 5" oke ;p

    ReplyDelete
  12. hahaha Mat payung pun termasuk gak ker hahah tp saya suka Boni tu hahahah

    ReplyDelete
  13. suke finalist 9 n 11!!!pink sgt!!hehe..

    ReplyDelete
  14. Saya undi jantan no 1 dengan jantan no 3 dan jantan no 9 no 10 tu pun ok gak kot yang lain dah biasa tgk.... sekian.... ahahhahaaa

    ReplyDelete
  15. apa yang jambu tu yer :p Finalist 5 kot :p

    ReplyDelete
  16. Sy undi utk Finalist 3, nmpak COMEL giler...hahahaaahhh... Tapi kan, Finalist 9 pn SWEET jgk... Tapi, tapi, tapiiiiiii, Finalist 11 pn lagi PINK!!! So, sy undi utk Finalist 3, 9, dan 11... 3 finalist ni je yg hebak. Heheee..

    ReplyDelete
  17. Finalist No.3 ada ramai peminat tuhhh..hehe..rugi tak jadi peminat beliau..ahaks

    ReplyDelete
  18. einz suka no 1,no 3 dgn no 11

    ReplyDelete
  19. Klakar! Sy rase finalist 3 atau 5. Hehehe.. Salah satu ye..mmmm no 3 la ayu... Haha

    ReplyDelete
  20. sume pose sangat pinky.....hummmm susah nak pilih

    ReplyDelete
  21. i suka 1.. 3.. 5.. 10... eh.. banyaknya?? ah.. nak jugak!! hehe...

    ReplyDelete
  22. yang paling jambu ialah yang pakai towel atas kepala..jejai bakal suami fasha sandha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails