April 18, 2012

Single and Available


Tips Memilih Calon Suami :

1) Pegangan Agamanya - Pass, walaupun lebih muda, dia yang selalu jadi Imam-
2) Hubungan dengan Ibu Bapa dan Keluarga  - Big Pass, adik-adik pun turut dibantu dari segi kewangan-
3) Interaksi dengan kanak-kanak -Big Pass- ( Yup, kalau orangtu mudah mesra dengan kanak-kanak, InsyaAllah, dia boleh jadi Bapa/Ibu yang bagus)
4) Hubungan dan Interaksi dengan rakan-rakan - Antara rakan terbaik pernah saya kenali, saya nak kahwin pun dia kasi duit, anak saya pun dia kasi duit raya,Mak Ngah saya dalam masalah dulupun disumbangkan 4 angka...Bro, gua akan kenang lu sampai bila-bila-
5) Rupa Paras - Pilihla yang ini yang terakhir, wajah yang hensem tidak semestinya menjanjikan kebahagiaan. Suami Miang tetapi Setia mungkin lebih baik dari "Malu-malu kucing tapi pasang dua tiga di belakang"


Yup, My friend ni still Single and Available. Saya percaya, siapa yang menjadi Isteri pasti akan gembira. So, any taker?

P/s : Mr. H, selingan dan usikan je...Tapi apa yang dari no. 1 hingga 4 tu, memang  ikhlas dari gua... Hik3....

23 comments:

  1. kalau ada adik perempuan, dah bagi no telefon dah :) tapi x der laa pulak adiknya..

    ReplyDelete
  2. Mesti kawan baik bro kat opis kan... anyway saya pun masih SINGLE DAN AVAILABLE lagi...hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. moga yg single ni akan cepat dapat jodoh...

      amin :)

      Delete
  3. alaa bro Eyriqazz lambatlah..hihihi

    Insya Allah dia akan jumpa seseorang yang ikhlas menerima dia bukan memandang poketnya

    ReplyDelete
  4. hahaha..pencarian bakal isteri...macam wat iklan lak..

    ReplyDelete
  5. ingat kan bro betul2 bg tips tapi rupa2nya gambar tue ada kaitan dgn tips hehe...ada no fon dia tak bro?

    ReplyDelete
  6. Mr HAZMAN FADZIL masih single.. sila dapatkannya di pasaran.. lelong! lelong! saper nak jadi kakak iparku? hahahaahahaaa

    ReplyDelete
  7. suami yg miang tp setia tp lebih baik???saya rasa ada kebenarannya..dr yg alim tp pasang bnyk..Eriyqazz yg mana satu?heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eyriqazz yang mana satu?Kena tanya Isterila camtu,dia lebih memahami..hik3

      Delete
  8. Sejak bila pula bro bukan agensi mencari jodoh. Senyuman bro kawan ini manis muka nampak descent.

    ReplyDelete
  9. hehehe...pahni ramailah yg bagi no tel...

    ReplyDelete
  10. wah..betul tu. tu lah ciri2 suami yang perlu dicari oleh wanita untuk menjamin kesejahteraan di dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  11. waaaa...ini aksi mencari jodoh yg bagus ni..hahaha..

    ReplyDelete
  12. ehem.. ehem.. adik pompuan no 2 i single and available lagi... wink!

    ReplyDelete
  13. boleh jadi agent pencari jodoh lak pasni nih..heheh

    ReplyDelete
  14. Wah agent cari jodoh ni.. hehehe

    betul lelaki kalau dapat yang pendiam tu paling bahaya.. Tgk2 dah pasang sampai 4.. hehehehe ;)

    ReplyDelete
  15. hebat ni, boleh jadi ejen cari jodoh. sapa2 kalau berminat jangan tunggu lama2 nanti disambar orang. boleh contact bro eyriqazz.

    ReplyDelete
  16. Bro Eyriqazz pun singgle but not available..

    Almaklumlah membujang kembali ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails