April 20, 2012

Lelaki Paling Jambu

Jeng,Jeng,Jeng...diumumkan Pemenang Lelaki Paling Jambu yang membawa pulang RM30, tidak lain tidak bukan :

Atok Je Jai
 
Tahniah Abang Je Jai...
Ehem, ehem....

Tahniah bro, nanti e-mailkan ke iman1237@hotmail.com utk hadiah ya.... 

33 comments:

  1. da tahu da..mesti menang punya.....bro je jai~..jom kongsi sikit2.hahahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh..mana tahu nie..terrernyer...ahahaha..meh..meh..ngeteh jerr..hehe

      Delete
  2. so sweet..!!!
    (tangan kanan jejai tu tengah buat ape yea?)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah rahsia kerajaan wakakaka

      Delete
    2. haaaaa... rahsia akan terbongkar!

      Delete
  3. tahniah!! Alhamdulillah,rezeki jejai. dah tersenarai finalist pon dah cukup dihargai

    ReplyDelete
  4. Tanniah bro Jai. Asyik menang sahaja bila lagi hendak bagi peluang yang lain menang pula. Ha..haa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu dinamakan rezeki bro..hehe..ok lepas ni tak join dah kontest..miahaha

      Delete
    2. hahahaaa.. untung lah jejai

      Delete
  5. Wah.. Tahniah Abg Jejai.. Mat jambu.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abihlah Mat Tiang memang nak kenakan Mat Jambu nie..hehe

      Delete
  6. adehhhh....mula2 nk gelak...aku cuba tahan dengan senyuman pink..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaduuuuu Hayyyy

      Delete
    2. hai abang mat jambu.. so jambu lah you ni...

      Delete
  7. Hahahaha..hangat..sure sikit hari gua kena bahan nie..wakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa... nak aku bahan gak ke? kui3

      Delete
  8. tahniah bro jejai!!!! hahaha.. 10%!! heh heh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haduu Hayy RM30 pun nak pow gak ker..hahaha

      Delete
    2. ada lagi 27 hengget... hehehee

      Delete
  9. Aku dah agak,'mesti abam jejai menang.. Hhe

    ReplyDelete
  10. Kalau gambar lelaki solo memang menang kat JEJAI laa... tapi kalau AMBER CHIA nampak confirm dia larikkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. mesti dia letak kat frame

      Delete
  11. gaya tu gaya tu..mana nak dapat...

    ReplyDelete
  12. hahaha..towel tu pink giler bro..jgn seluar dlm /bju dlm pon pink gk dah le..:-p

    ReplyDelete
  13. tahniah jai..wah makin naiklah saham jai di mata fasya sandha..tgh tunggu hari bahagia kannnnn

    ReplyDelete
  14. tahniah Jai !!! pose pinky paling superb. keh3

    ReplyDelete
  15. Tahniah mat jambu!!!!!!!Hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails