April 21, 2012

Rajuk Si Isteri


Isteri merajuk apabila dia call :

Isteri : Kenapa abang tak call hari ini? Cakap rindu?
Me : Ukuran rindu bukan boleh diukur dengan panggilan telefon (saja nak berjenaka)
Isteri : Okk...Byeee...

Call2 balik,sampai skang tak berangkat...

Hik3, kuat juga rajuk seorang Isteri yang berjauhan kan?

12 comments:

  1. salam ziarah... rajuk sayang la tu...

    ReplyDelete
  2. Hahahahaduuu hayyy..tuhlah hang tak sensitip..aduhh..meh..meh kita lepak kat dangdut gua bagi tips..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko buat show ke kat kelab dangdut?

      Delete
  3. biasalah tu bro.. nak di manja2lah tu.. abis dia tengok hang gi jalan2 dekat ikea sorang2 mesti dia cemburu.. tu yang merajuk... pujuk2 bro.. kesian dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3...jalan2 di IKEA utk dia juga bro... Lepas ni at least shopping di IKEA adalah cover sikit setiap bulan

      Delete
  4. Bersangka baik mungkin isteri tertidur kot. :-)

    ReplyDelete
  5. hari2 kena call bro.. walaupun kejap. heheheh

    ReplyDelete
  6. ALooo orang perempuan sgt cepat terasa.. biasalah tu nak rajuk2 manja.. kan berjauhan.. ;)

    ReplyDelete
  7. rajuk2 syg.. nak kan perhatian.. insyallah lepas sejuk cll angkat :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails