March 31, 2012

My Pinky Moments Contest

My Pinky Moments Contest

Syarat-syaratnya :

1) Buat satu entri yang bertajuk " My Pinky Moments" . Di entri itu sharekan gambar terbaik anda yang menepati tema ini (Maksimum 2 gambar saja dibenarkan).
2) Like entry ini...(di bawah Last but not least, Think Pink!! )
3) Link kan entri anda ke entri ini dan tinggalkan permalink entri anda di sini -->   http://t.co/aKXloWoS   (WAJIB)
4) Di akhir entri anda letak ayat ini " Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com dan Madammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com , Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com , Enveeus.Com  dan Syokkahwin.Com"
5) Tarikh tutup 31 March 2012 (Undian Like akan diextendkan sehingga 10 April 2012, tarikh tutup remain the same)

Hadiah-Hadiahnya (Bernilai RM600+) :
Tempat Pertama : RM150 + Duit Kertas RM20 baharu 
Tempat kedua : RM80 + Duit kertas RM1 dan RM5 baharu
Tempat ketiga : RM50 + duit kertas RM1 dan RM5 baharu
Hadiah ke 4-6 : 3 x RM30
Hadiah saguhati x 10 pemenang = RM10 Cash/top up

Like terbanyak = RM30 cash/top up
Cabutan bertuah peserta 1-30 , 3 pemenang = RM10cash/top up
Peserta lelaki pertama join contest = RM10cash/top up

Kategori Khas  (RM30 x 3 pemenang)
1) The Pinky Lady 
2) Lelaki Paling Jambu
3) Others ( gambar benda, makanan, tempat, etc...)


Pemilihan pemenang :

70% berdasarkan pemilihan juri gambar paling kreatif dan mencuit hati dan 30% dari Like gambar itu yang akan diuploadkan di SINI (no fraud like plss...)

Last but not least, Think Pink!!

113 comments:

  1. Replies
    1. kecil tapak tangan,nyiru saya tadahkan...

      Delete
    2. kecik ke tapak tgn eyriqazz?

      Delete
  2. nak join tp xde gambar berpakaian pink..gambar anak banyak la... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar anak2 pun boleh....asalkan pink dan gambar sendiri bukannya ambil dari google etc...

      Delete
    2. owh, gambar anak boleh yer... heheh... kena selongkar folder nih..

      Delete
    3. oh boleh yek .. kejap tengok balik semua gambar , pink byk , tp yg cute tu susah nk cr heheeh

      Delete
  3. haaaaa... ape ingat aku takde baju pink eh? haaaaaa... here we go jambu!! tanjat boboi.. hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3..eden cabar bro... Je jai blom sahut lagi cabaran eden..dialah mr pinky malaysia..hik3..

      Delete
    2. cabran disahut,,, *wink*

      Delete
  4. alah tak do baju pink.. so kene pi beli lah nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Lily... ko suruh MR BIG pakai sekali... confirm cute bangett....

      Delete
    2. kini..tiba masanya..sweet apa pink...hik3...

      Delete
  5. pink hehehehe...akan ku cuba menjoin hehehe..:)

    ReplyDelete
  6. kalau tak serba pink pun boleh kan??
    janji ada pink.. kan.. kan.. kan??

    ReplyDelete
  7. Ko memang saja tak bagi aku join sbb aku tak suka pakai baju pink... Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hak3..sila2 berpinky2... aku saja nak cabar je jai ni...hak3..

      Delete
  8. erm ada baju pink , sbb kak sha suke kaler pink..hehe

    ReplyDelete
  9. nk join nnti..hehehe..
    nk kena kreatif ni..think pink!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jemput2..kecil tapak tangan,buldozer saya tadahkan

      Delete
  10. Nak join.. tapi mooddd nak balik kg dulu.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jemput2..kalau dpt ambik gambar pinky2 ngan abangensem,sure lebih meriah..hik3

      Delete
    2. wow...nurul - AE with pink...

      Delete
  11. alamak pink?? kena selongkar almari larrrrrrrrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. selongkar, jgn tak selongkar..hik3...

      Delete
  12. bro..cmne nk like entry last but not least tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, just like kan FB like di bawah entri itu..Kalau takde fb,takpela,still boleh join...

      Delete
    2. mula2 tercari2 gak apa yg nak di LIKE ...at last jumpa gak

      Delete
  13. Ada 1 t-shirt pink dekat rumah tapi seksi lah sikit sebab ia ikut badan. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah,seksi tu yang mahal dan kreatif tu..hik3

      Delete
  14. ala..tak de gambar yang kena
    dengan tema la..:p

    ReplyDelete
  15. Kalo gambo suar kecik kaler Phink boleh terima ke bro..miahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2...ehh,ko kan banyak gambar aksi pinky2 gitu....gambar raya ko aritu pun blee...

      Delete
  16. Asyik.gagal je x de idea nak join contest ni...demmm

    ReplyDelete
  17. Mcm best je klau join contest ni...

    ReplyDelete
  18. Ala... takda apa2 yang berkaitan pink la... baru nak join..

    ReplyDelete
  19. gambar kakak sy boleh tak?
    seba sy tak xde gambo pkai bju warna pink..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh..asalkan gambar itu milik sendiri or milik saudara terdekat..bukannya gambar yang diambil dari google,etc...

      Delete
  20. jap... nak cari gambar pink colour.
    mana la nak selongkar nie..

    ReplyDelete
  21. nak join je boleyh???heee....pink???hurm....byk kat uma la eyriqazz...einz ne balek lu...skrg ni nga exam kat u...paper last pd 31 mac...xdone la nk join...sobs...sobs....heee....neway good luck for those contestants >,<

    ReplyDelete
  22. kalau buh gambar masakan warna pink..aci tak?

    ReplyDelete
  23. saya dah join, harap menepati syarat yg di tetapkan

    ReplyDelete
  24. wah pink2 memang suka, nak try juga

    ReplyDelete
  25. Akhirnya saya menyertai contest ini. Bagaimana aksi seorang babah makan t-shirt pink sambil makan Nasik Lemak. Nak tahu tengoklah penyertaan saya. :-)

    ReplyDelete
  26. Salam,

    alahai kena cari baju warna pink hahhaa :)

    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  27. alamak..pink ke? gambar anak sorang je boleh kan :)

    ReplyDelete
  28. Ceq gambar baju pink tak dak. Tudung pink boleh ;p

    ReplyDelete
  29. baru je terjumpe dan tertengok gambar lama sy berbaju pink... tp segan;ah nk bg gambar itew... insyaAllah join ;)

    ReplyDelete
  30. Usha2 dari jauh dulu larrr...:)

    ReplyDelete
  31. Tunggu kehadiran Mr. Pinky yang original..miahahaha

    ReplyDelete
  32. Will try to join. Byk pink-pink nih. Tgh mengedit. :p

    ReplyDelete
  33. dah join. dah hantar link ke madammondoq.com.kat blog ni tak yah tinggalkan link kan =)

    ReplyDelete
  34. nak join tpi rase-2nya takde kot gmbar pkai bju pink ?

    ReplyDelete
  35. da join eyriqazz...thanks auw invite..sobs...sobs...terharu >,<
    hahaha...

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum,
    Saya turut serta juga. :)

    ReplyDelete
  37. Tuuu diaaa... hadiah bertambah!

    ReplyDelete
  38. Hi, I dont really understand how to submit my entry. Do I have to post the photo on my Facebook wall? Then for the caption, I've to put "Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com dan Madammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com , Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com , Enveeus.Com dan Syokkahwin.Com" ? After that, I'll give you the permalink at http://t.co/aKXloWoS ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi ! Nal :)
      let me help u ..

      hihi :P

      make an entry entitle by "My Pinky moments",then upload ur photo and put the "Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com dan Madammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com , Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com , Enveeus.Com dan Syokkahwin.Com" at the end of ur entry.
      once u've done with it.then copy the link (my pinky moments thigy).

      go to this site
      http://madammondoq.com/2012/03/my-pinky-moments-contest/

      and leave ur "link" into the comment box .
      after all . come back here (http://www.eyriqazz.com/2012/03/my-pinky-moments-contest.html )
      and like this entry . (underneath "Last but not least, Think Pink!!") .

      hope the directions useful for u :)
      gudluck buddy !

      Delete
    2. Oh, just follow je peserta2 lain buat..gambar tu akan diuploadkan oleh eyriqazz di FB eyriqazz...kena like kan dari situ la...

      Delete
  39. salam ..

    sir eyriqazz . saye da join :)
    alhamdulillah da bwat sperti yg d minte
    tp takot jugak ade yg tetinggal
    hehe

    :P

    ReplyDelete
  40. Nasib baik.. sempat lagi nak join.. ;)

    ReplyDelete
  41. akak dah join..tapi tolong check jika ada syarat yang tertinggal..al maklumlah dah berusia.

    ReplyDelete
  42. terima kasih jemput...kena cari benda color pink dululah nampak gayanya!Tak semestinya 'individu'...gambar bunga boleh kan!Terkeliru sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Think pink...yup,tak semestinya gambar individu..asalkan bukan gambar yang dicilok, anything can...benda,tempat,makanan, kereta,etc.....

      THINK Pink..

      Delete
  43. da join n antar link ke blog madammondoq.. tq :)

    ReplyDelete
  44. saya join!

    http://inaachik.blogspot.com/2012/03/my-pinky-moments.html

    thanks eriqazz...

    ReplyDelete
  45. dah join..tp xtau dah buat semua syarat ke x..takut silap je.nanti tengok balik k..hehe

    ReplyDelete
  46. join gak

    http://canteek-selalu.blogspot.com/2012/03/my-pinky-moments.html

    ReplyDelete
  47. will join..insyaallah diminit2 terakhir hehehe

    ReplyDelete
  48. http://www.faizalfredley.com/2012/03/24/my-pinky-moments-contest/

    ReplyDelete
  49. kalau benda warna pink,makanan atau tempat boleh kan ...nak kena cari ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh2...think pink..Asalkan gambar tu hak milik sendiri...

      Delete
  50. tak semestinya tuan empunya badan kena ade kan? hehehe..

    cenggini bley enggak tuan??hehehe

    http://akupunyepasalaaa.blogspot.com/2012/03/my-pinky-moments.html

    ReplyDelete
  51. terima kasih atas jemputan, join juga akhirnya...

    http://ummihanie.com/my-pinky-moments/

    ReplyDelete
  52. Akhirnya entry dah siap bro... aku join gak ni.. hehehe

    ReplyDelete
  53. Dah join, dah submit link kat madammondoq :D

    ReplyDelete
  54. dah sumbit link kt madammondoq,tapi xde keluar pic kt fb pon???

    http://tirana91.blogspot.com/2012/03/my-pinky-moments.html

    ReplyDelete
  55. Tak tahu ada contest ni, terlepas...pulak???

    ReplyDelete
  56. ala.. baru taw.

    http://nurradiant.blogspot.com/2012/04/my-pinky-moments.html

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi