March 31, 2012

Masa berTutti Frutti

Semalam sempatlah singgahi Tutti Frutti Platinum Walk, Danau Kota. Isteri mengidam nak makan Tutti Frutti katanya. Alisya pun sama. So, tunaikanlah permintaan Insan tersayang sebelum eyriqazz ditinggalkan lebih sebulan bila wifey berpantang di Kelantan nanti :



Aksi Sedap pejam Mata Bertutti Frutti
Look Yummy. Perisa Vanilla kegemaran Alisya
Sedap Papa
Dah nak habis Papa.Nak Papa punya
RM5.30 ,100 gram. Yup, agak mahal. Once a while apa salahnya kan?
Maybe coz harga tak berapa ramai yang menerjah?
Topping ... Ehh, kalau datang bawa Cornflakes sendiri aci tak?
Topping Buah2..Harga still sama...Agak-agak buah apa harga RM53 sekilo?
Haa, semua buah di atas laa...

Mummy & Daughter Moments...Enjoy...
Tutti Frutti Platinum Walk, Danau Kota

Overall, Frozen Yogurt Tutti Frutti ni memang sedap cuma harganya agak mahal la. Wifey dan ALisya love it soo much, so, once in a while memang bawakan Insan tersayang ke sini. 

Plan nak terjah, harap2 takdela terlampau ramai orang yang queue...

6 comments:

  1. memang sedap tutti, by the way, jom kita terjah baskin robbins...

    ReplyDelete
  2. Anak dan emak tidak pandang kiri dan kanan menikmati ais krim. :-)

    ReplyDelete
  3. comel lah Alisha mkn tutti..
    bley jd model tutti lpas nie..

    ReplyDelete
  4. suke juge,sekali-sekala,rase masam2 ;)

    kalau tak silap ade diskaun hari selasa mesti eriqazz tau kan hehe?ladies day kalau ade lagi

    rase ade lagi ladies day tu

    http://pia-pinkylita.blogspot.com/2012/02/ww-wordless-wednesday-tutti-frutti.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum,
    Asyik nya makan...kat Cyberjaya ni ada jugek. Anak-anak tiap kali lalu ajak gi...Halal ke? was was pulak....rasa nya HaagenDazz mahal lagi...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi