April 7, 2012

Your Smile - Show You Care


Yup, salah satu sebab kami terus memilih Ampang Puteri Specialist Hospital untuk wifey bersalin adalah kerana layanan staffnya yang amat memuaskan dan sentiasa mengukirkan senyuman yang menguntum. Tak kiralah dari pak guard, nurse, pekerja kantin, pekerja di kedai surat khabar dan pelbagai lagi.

Yup, kualiti kenala go hand in hand dengan harga yang dibayar kan? Staffnya pun mudah berkira i.e. nak minta tilam ,bantal or selimut lebih. Kali ni tak perlula bawa toto lagi, tidur atas tilam temankan Isteri. Lebih selesa .

Terimakasih Ampang Puteri Specialist Centre dan KPJ HealthCare. Nampak banyak feedback yang saya berikan 3 tahun lepas semasa wifey melahirkan Alisya menampakkan respons yang amat positif i.e. kemudahan parking tidak lagi sesukar dulu. 

P/s : Pentingtak layanan dan senyuman ini dalam memilih tempat bersalin ini?

10 comments:

  1. bagi saya penting layanan dan senyuman,terutama kepada yang lepas bersalin...segala kesakitan yang dialami secara otomatik menjadi kurang dengan layanan sebegini...bukan nak sangat first class pun,tapi dari segi saikologi...sangat berkesan terhadap ibu2 itu sendiri..semoga sihat ibu dan anak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju..at least,lembut je dan rasa selesa je....

      Delete
  2. Kalau layanan diberi berbaloi dengan bayaran yang dibayar.. mesti sangat berpuas hati kan..

    Apepun Tahniah Abg Eyriqazz.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...thanks Nurul..Nurul bila lagi? AE or broframestone yang menjadi pilihan hati?hik3

      Delete
  3. layanan memang bagus, kita pun senang hati nak bayar.. my ilham pun lahir kat hospital swasta..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yerla bro...kos nya pun berkali2 ganda ngan hospital kerajaan...kalau perkhidmatan tidak memuaskan, memang mengamuk la customer kan?

      Delete
  4. Hospital berbayar perlu jaga memberikan perkhidmatan berkualiti kalau tidak pelanggan lari. :-)

    ReplyDelete
  5. penting bro.. sekurang2nya yg sakit tu kurang sakitnya bila dihadiahkn senyuman..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails