April 6, 2012

Alhamdulillah, Sepasang Sudah

Alhamdulillah, sepasang sudah. Isteri selamat melahirkan anak lelaki, anak kedua kami lebih kurang pukul 4 petang tadi. Komplikasi darah tinggi, jadi terpaksa beranak lebih awal. 2.58kg Adik Alisya ini.
Putera Papa. Umm, nama pun belum ada lagi.Any suggestion nama yang elok maknanya bermula dengan huruf I?
Welcome to the World, My Prince
Serius je...Sedih tengok Isteri bertarung nyawa..
"Papa, Sakitt....Papa, Sakittt..." 

Alhamdulillah, harap-harap besok or lusa dapatla keluar dari Ampang Puteri Specialist Hospital ni. Cepatla sikit boleh buat Aqiqah di kampung . Nampak gaya, kena berpantang dan ditinggalkan Isteri dan anak-anak la dalam 1-2 bulan nanti.

Putera Sulung Eyriqazz nanti
Jepun, Korea,Sepet dan pelbagai lagi
Bersyukur dengan kurniaan Illahi
Terimakasih dan Alhamdulillah tidak terhingga dari kami

58 comments:

  1. Tahniah dan syukur alhamdulillah...
    Imran, Irfan , Imad

    ReplyDelete
    Replies
    1. congrats utk eyriqazz & azwa :) comelnya baby boy ni..mcm jepun hehhe

      Delete
  2. Entry Tacing... btw..Congrats dah dpt sepasang..

    ReplyDelete
  3. tahniah bro...comel sungguh princnih...putih...

    ReplyDelete
  4. Tahniah..ada iras eyriqazz.. :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah!

    Dah sepasang anak u all ye :)
    Alisya mesti sgt happy dapat adik.

    ReplyDelete
  6. Tanniah kepada bro dapat anak lelaki. :-)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...sudah selamat ya! Mmm comelnya baby.

    ReplyDelete
  8. Izzat
    Irfan
    Ikram
    Idlan
    Ifham
    Izlan
    Imran
    Ilham
    Ihhhh apa lagiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh... nama Ilham pun ada.. hehehee

      Delete
  9. tahniah.. teringin nk melawat isteri u sbb i sendiri tgh admitted dkt ampang puteri tp kang sure tak kenal buat malu je hehe.. apepun tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh,kenal la...kawan baik mz dan kita pernah jumpa di sunway lagoon kan?

      Delete
  10. tahniahhh !! wah hepi sbb dah sepasang!! wah pantang mane??

    ReplyDelete
  11. Tahniah...semoga menjadi anak yang soleh nanti.

    ReplyDelete
  12. nama start huruf I yea..? Isyamudin. hehe.. Ilham dah ada..

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah ...
    tahniah !! (:
    two suggestions here ^^
    Ibad - rajin beribadah, hamba hamba Allah
    Imaduddin - tiang agama .

    smoge dgn kelahiran putera kedua ini menambahkan lg keceriaan hidup Sir Eyriqazz n family :)

    ReplyDelete
  14. Tahniah bro... Semoga akan menjadi sorang khalifah n ank yg soleh... Amin

    ReplyDelete
  15. tahniah bro..
    semoga lepas ni bertambah-tambah la rezeki tu ye..
    :)

    ReplyDelete
  16. tahniah bro..
    semoga lepas ni bertambah-tambah la rezeki tu ye..
    :)

    ReplyDelete
  17. tahniah..
    semoga menjadi anak yang soleh.
    insyaAllah

    ReplyDelete
  18. tahniah eyriqazz...alhamdulillah...

    ReplyDelete
  19. tahniah...dengan kehadiran putera sulong.sebijik muka papa die..:)

    ReplyDelete
  20. suka dengan nama Ilham dan Irshad...
    tahniah!!
    hehheee

    ReplyDelete
  21. Tahniah bro.. semoga murah lagi rezeki lepas ni :)

    ReplyDelete
  22. mabruk alaik....eyriqazz dn isteri....alhamdulillah...semoga mama dan anak sihat hendaknya..

    p/s: Irfan = Kebijaksanaan, kesyukuran, pengetahuan,
    Is’ad = Beroleh taufiq
    Izzul Haq = Kemuliaan yang haq, sebenar-benarnya kemuliaan
    Isyraq = Memberi sinar...
    Izzat = Kemuliaan
    :-)

    ReplyDelete
  23. tahniah...semoga menjadi anak yang soleh =)... cari nama sebaiknya

    ReplyDelete
  24. kalau boleh letak nama yang senang nak sebut, tak payah panjang2 dan of course makna yang baik i.e. Idlan (keadilan), Iqbal (kejayaan) dan Irfan (kebijaksanaan).

    ReplyDelete
  25. Alahaiiii. tahniah eyriqazzz :-) dapat bby boy ")
    Nama "izham" pun ok. itu nama adik lyssa. hehehh :-)

    ReplyDelete
  26. tahniah bro!!
    sungguh comel!!

    ReplyDelete
  27. tahniah buat saudara iman dan isteri...

    ReplyDelete
  28. Gua rasa letak MAT AERON pun ok gak nie..hahahaha..Tahniah Bro

    ReplyDelete
  29. Tahniah!!!
    Comel...

    Izzul (kemuliaan) :D

    ReplyDelete
  30. Alhamdulillah syukur, tahniah atas kelahiran putera yang dinantikan.
    Semoga anak dan ibunya sihat sejahtera.
    Bermulalah puasa untuk si ayahnya..hehe

    ReplyDelete
  31. Alhamdulillah.... semuanya selamat dan sihat.... p/s : Bro... lawa gak baju BANK NEGARA tu... ade lebih tak....

    ReplyDelete
  32. Alhamdulillah..congrates iman & wifey!!
    comeynya...putih melepak!

    ReplyDelete
  33. tahniah - alhamdulillah anak dan ibu selamat.

    ada anak sedara nama I

    idraki, irfan dan irsyad

    ReplyDelete
  34. tahniah buat brO eyriqazz. semOga baby dan mama chat hendaknya. amin.

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum...orang kampung ucapkan Tahniah

    ReplyDelete
  36. Salam bro ! Waaa.. Tahniah .. :) muka ayah nampaknya .. hehe..

    ReplyDelete
  37. tahniah bro utk kelahiran GTO jr...suggestion nama yer..

    IDLAN HAKIMI - adil, bijaksana
    IRFAN - kebaikan
    IQBAL - kejayaan
    IZZAt - kemuliaan, keagungan, kekuatan

    ReplyDelete
  38. comelnya.... best lah dah ada satu pasang.... !!

    hope lepas ni ada rezeki lebih boleh tambah 2 pasang lagi....

    nama Ikhlas pun best..

    ReplyDelete
  39. Tahniah buat Eyriqazz dan isteri..
    Seronok dapat sepasang..
    Baby pun putih melepak-Comel :)

    Turut berdoa dalam hati cepat2 dapat zuriat sendiri, 2 tahun yang masih menanti..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails