May 26, 2012

Bayar Double Gara-Gara Internet Problem


Flight AirAsia. Instead of RM20, kena bayar RM40..
Nak tambah berat bagasi AirAsia, Internet problem pula masa di Kelantan

P/s : Rancang perjalanan anda.

19 comments:

  1. Replies
    1. setuju....learn from experience...

      Delete
  2. Internet kalau tiba2 problem, contohnya macam beberapa saat je lost connection, memang lain jadinya...

    ReplyDelete
  3. Air Asia ni pandai..masa saya ker jakarta dulu,ada beli lebihan berat beg,tapi bila balik sini berat kurang dari jumpah beli-rugi rasa.

    Tapi kalau tak beli macam ni lah jadi kena charge mahal :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. smart tu penting...that's y airasia making a profit n MAS keep making a loss..for me, as long as charge tu tidak membebankan, i still ok...tak silap saya, even firefly dia charge 1 beg rm50 kalau terlebih dan tak book awal2...

      For me, kos masih menjadi faktor utama..dan for that, i will still choose AirAsia....

      Delete
  4. laaaaa... berganda pula kena bayar -,-""

    ReplyDelete
    Replies
    1. I blame Maxis Broadband for this...Line tenat kat Kelantan

      Delete
  5. terklik dua kali ke?..tu psl double byr?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan...tak sempat tambah online..bayar kat kaunter..so, instead of rm20, kena bye rm40

      Delete
  6. nasib baik RM40 untuk 15kg kalau yang RM20 untuk satu kilo lagi le teruk. anyway thanks for the link

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju...hik3....orang memberi kita membalas....

      Delete
  7. ouchhh seksa rase..benci btol.penah jd mcm ni mase buat bayar bil..T_T

    ReplyDelete
  8. tak per, masih reasonable cajnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..still reasonable dan berbaloi...

      Delete
  9. owwhhh.. banyak barang yea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestila banyak bro balik kembali dari berpantang ni...

      Delete
  10. Nasibbaik jumlah bukan ratusan ringgit. Kalau tidak short duit.:-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails