May 14, 2012

Digi Wwwow Awards - Terima Kasih Semua


Terimakasih Semua yang sudi undi eyriqazz untuk Digi Wwwow Awards - Fave Makan-Makan Expert . Undian dah tamat dan tercalon juga dalam Top 50. Fuhh, memang penat juga untuk meraih undi especially hanya di minggu terakhir dapat promosi dengan lebih agresif atas faktor yang tak dapat dielakkan (balik kampung etc..)

Apapun, menang kalah adat pertandingan. Bersaingla dengan Sihat. Kalau sudah ditakdirkan rezeki kita, tidak ke mana kan? Kalau tidak, mungkin ada yang lain menanti in the future. I believe in that...

Once again, terimakasih buat semua yang memberikan sokongan. Yup, di time sebeginila kita boleh menilai siapa yang menyokong di sebalik blog anda.

Digi Wwwow saya beranikan diri
Walaupun sedar diri ini
 Kalau tidak dicuba, manakan tau potensi diri
Terimakasih dari eyriqazz, orang berjasa di masa hadapan akan cuba dibalasi

28 comments:

  1. Yearghh..takde apa yang mustahil, kalau dah rezeki insya Allah...

    ReplyDelete
  2. Neway,, gd luck k! Insyaallah yakin pd rezeki Allah..
    Berkat usaha gigih nie mn tau kan..:)

    ReplyDelete
  3. gud luck ye cikgu!!! semoga ada rezeki nanti.. amin

    ReplyDelete
  4. insyaAllah ada rezeki bro boleh menang....peluang cerah

    ReplyDelete
  5. hoyeh!! da tsenarai top 50..smuge bjaya hendaknyer..

    ReplyDelete
  6. tahniah bro...hasil usaha gigih dan promosi yg terbaik pasti membuahkan hasilnya.

    jalan-jalan ke negeri kedah,
    singgah dulu ke pulau pinang,
    tahniah bro tercalon sudah,
    moga ada rezki untuk menang.

    ReplyDelete
  7. Semoga berjaya bro.. hang memang layak dapat gelaran Raja makan.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Semoga berjaya bro.. hang memang layak dapat gelaran Raja makan.. hehehe

    ReplyDelete
  9. PERGHH... gempak la bro...dari segi teknikalnya kira TOP 5 nie... cuma aku harap untuk kategori nie tahun ada RESTORAN MEWWAH - FINE DINING yang jadi penaja baru la related kann...

    ReplyDelete
  10. gud luck bro
    nti berjaya open table eh..hehehe

    ReplyDelete
  11. gud luck bro.. jumpa di london!! eh silap.. di digi award!

    ReplyDelete
  12. Tanniah kepada bro. Sibuk dengan hal peribadi agak tidak berkesempatan untuk melakukan kempen meraih undi.

    ReplyDelete
  13. sy undi jam 11mlm smlm nasebek sempat!! hikhik

    ReplyDelete
  14. sokong eyriqazz.com all the way masa contest ni :) tahniah dan moga berjaya!!

    ReplyDelete
  15. yeahhh kak sha dah vote smlm.... harap2 terpilih utk menang award ni ok? good luck !!!!

    ReplyDelete
  16. Tahniahhhh22 !!!!
    dah cuba dapatkan vote utk Abg Eyriqazz. =))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails