May 22, 2012

Ditegur Pembaca Blog di Airport

Ketika menanti flight dari Kota Bharu, Kelantan ke LCCT malam tadi, Isteri diteguri seseorang. Eyriqazz sangkakan rakan sekolahnya. Yerlah, wifey orang kelantan, eyriqazz tak ramai kawan dari Kelantan.

Hii, Kenal tak? Dah nak pulang ke KL ke? Saya memang baca blog awak, Eyriqazz.com. Kagett...Tanyakan nama. Katanya biarlah rahsia. Umm, betul-betul terasa terharu bila ada yang menegur sampai di Airport. Rasakan macam mahu masuk bakul, angkat sendiri.

Yup, I know who I am. Bukannya blogger popularEntripun sekadar syok sendiri dan suka suki je apa nak ditulis. Bila ditegur pembaca blog di alam nyata lebih-lebih lagi di tempat yang tidak disangka, sudah pasti speechless....

Thanks Sis sudi teguri...Jangan lupa tinggalkan komen ya di entri ini...

28 comments:

  1. huyoooooooooooooooo, kira abg eyriqazz sudah dikenali tau :D

    ReplyDelete
  2. wah..best kan mcm tu?..terasa juga tu bro ada org hargai & follow blog.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..walaupun sedar siapa saya yang sebenar..

      Delete
  3. saya ke tuh bro??hahaha..oh tidak..kalo sy jumpe..pasti nak ambk gambar!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tambahkan kenalan,apa salahnya kan?

      Delete
  4. kira popular la tu bro sbb ada peminat yg tegur... :)
    sop blom pernah ada lagi.. hehehe (x popular la tu)

    ReplyDelete
  5. Sudah kira popular sehingga di bertegur sapa. :-)

    ReplyDelete
  6. Blogger retis.. Mesti la ada yang akan tegur.

    ReplyDelete
  7. woww... memang terkenal tu bro.. follower bro ramai termasuk saya.. :)

    ReplyDelete
  8. waaaa.... femes tuuu... gua pun pernah ditegur oleh pembaca blog i... tp kawan opis yg tegur... hahaha...

    ReplyDelete
  9. warrhhhhh eyriqazz bukn la artis tp same popular mcm artis gamaknyer..org knl ramai cuma segan nk tegur hehe..

    ReplyDelete
  10. haha, femes amos. meh belanja aku

    ReplyDelete
  11. Saya pun peminat tuan punya blog nie... nanti kena buat sessi fotografi in person yea... p/s : Nak sainnnnn.....

    ReplyDelete
  12. i pun pernah terjadi jugak.. bangga giler jap rasakan.. haha...

    ReplyDelete
  13. erm2 btol tu, lov pn kenal rapat ngn tun blog ni.. baek orgnyer.. tulus mulus je. kihkih..

    tp lov je la kenal rapat dia dia xkenal lov pn.. lol

    ReplyDelete
  14. siapa kat eyriqazz tak glamor...silap tu...heheeh

    ReplyDelete
  15. Wahhh ada peminat misteri :)

    Tp blog ni memang pemes pun :)

    ReplyDelete
  16. betul tu..klu org tegur terasa bangga jap kannn

    ReplyDelete
  17. so jgn laa tak letak muka kat blog kan, senang nak cam dan bertegur sapa :)

    ReplyDelete
  18. Kalau selalu join program yang dianjurkan,mmg mudah dikenali..

    ReplyDelete
  19. sket hari agi, alisya pun orang tegur..hehee

    ReplyDelete
  20. psss..orang yang like tu mesti orang yang tegur tu..hehehe

    ReplyDelete
  21. wahhhh..sib baek gamba sipi je ye...anyway blog ni best..femes pe eyriqazz ni!hehe...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails