May 23, 2012

Jom Jumpa Chef Wan di KFC Stadium Kota Bharu

On the way semasa mahu ambil flight dari Kelantan ke KL semalam, sempatlah lunch di KFC Stadium Kota Bharu. Ternampaklah poster Duta Baru KFC @ Chef Wan :

Jom Jumpa Chef Wan di KFC Stadium Kota Bharu
Tarikh : 1 June 2012 (Jumaat)
Tempat : KFC Stadium Kota Bharu
Masa : 3pm-5pm

Aiseh, sudah berada di KL. Kalau tak bolehla bawa Isteri dan anak-anak ke sini.Minatla juga skit-skit Chef Wan ni, Chef paling popular di malaysia la katakan. 

19 comments:

  1. terima kasih atas info ni...kita balik kelate cuti ni...bolehlah g jumpa Chef Wan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama..nanti bolehla ambilkan gambar homestay tu ya ...

      Delete
  2. jao la plak kan? sonok kalo dpt jumpe dia..mzt dok nganga jer dengo dia bceloteh..

    ReplyDelete
  3. lahh..ingatkan rozita che wan..

    ReplyDelete
  4. baru tau chef wan dah jadi duta kfc.

    ReplyDelete
  5. hmm knapa chef leh jadi duta kfc ek? dia kan dah well known mcm kfc.. pelks

    ReplyDelete
    Replies
    1. collateral damage kot....untuk kembalikan imej Kfc maybe lepas insiden di I-city tu? just pandangan peribadi....

      Delete
  6. Harap-harap di masa akan datang company makanan segera macam KFC nie amik FOOD BLOGGER pulak sebagai duta diorang pulak yea.... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. who know one day hazman jadi duta kfc? bolehla makan free....

      Delete
  7. mana tahu leh dapat voucher makan free KFC 1 bulan.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. Wah ke kelantan cheff wan kita pergi..

    ReplyDelete
  9. jauh nye. kalau di bangi nak jugak jumpa. :D

    ReplyDelete
  10. nanti leh dapat buku resepi chef wan tak? hehehe.. so goood!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails