May 9, 2012

Keahlian Kelab Peminat Fatin Liyana Kini Dibuka

Kami dah register keahlian Kelab Peminat Fatin Liyana, anda bila lagi?
Kalau nak register, sila la contact Mr Presiden.....

21 comments:

  1. Aku buat kelab peminat abang ensem la...

    COnfirm masyuk :)

    ReplyDelete
  2. alalalala..comel²nya semua..hihi

    ReplyDelete
  3. Woiiii... sejak bila pulak aku jadik Presiden ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. eeh,bukan menang tanpa bertandingke? we follow suara majoriti....hak3..

      Delete
    2. Kitaorang dah buat undian kat dalam tandas tadi.

      Delete
  4. hohoho..dah ada fan club tu.

    ReplyDelete
  5. hee...siap ada fan club tu..huhu~

    ReplyDelete
  6. hahaha siapakah yg bakal menjadi pilihan Fatin Liyana ??? oopps AE dah jadi Presiden ek?

    ReplyDelete
  7. hoho..tak sangka ade kelab peminat FL!

    ReplyDelete
  8. erkk? kelab peminat? hohoiiiiihoi! canggehnyew..

    ReplyDelete
  9. abg encem jd president tu....komfirm ramai join,...hehehe

    ReplyDelete
  10. Salam,

    hahaha comel ler pulak tengok gambar diorang buat gaya gini, paling comel abang ensem, tengok tegak je dia berdiri heheee

    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  11. erkkk cam ne nak join ???

    ReplyDelete
  12. jelesnya!! i nak buat peace ngan u all jugak!!!!

    ReplyDelete
  13. Ada had umur untuk masuk kelab ini? :-)

    ReplyDelete
  14. bila nak eyriqazz nak ada fan club ni...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails