May 15, 2012

Kisah Mesin ATM

Kan Best Kalau Semua ATM Machine Camni Kan?
Mudah kan? Tak Perlu La nak tekan 0 extra dua kali.
Umm, ada ke orang kuarkan duit RM200.20?

P/s : Yeyy...Minggu ni balik kampung. Minggu depan bawa balik Isteri dan anak-anak pulang. Bye-bye kehidupan Si Bujang.

19 comments:

  1. aah kan..kan best kalau ada duit banyak dalam tu.. gandaan brape pun tiada masalah.. hehehehe :)

    ReplyDelete
  2. erkk.. kalau perkhidmatan syiling disediakan, mungkin boleh jugak tu.hahaha

    ReplyDelete
  3. rasanya semua atam xde 00 belakangnye.. huhu

    ReplyDelete
  4. hehehe xde mslh nak tekan extra 2x ekekekeke

    ReplyDelete
  5. kalau nak masukkan cek, kena laa ada titik perpuluhan :p mungkin dia buat sama ajer..programmer mls nak fikir asing2 :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu dia... pakar bahasa komputer telah berikan pendapat.... hehehehe

      Delete
  6. tersalah tekan jadi lima ribu kang...hahahha

    ReplyDelete
  7. dulu masa guna dia tulis gandaan 10 saya ingatkan bila kita masukkan jumlah yg dikehendaki, duit tu akan keluar dalam nilai rm10 hehe...

    ReplyDelete
  8. kalau tokey besar a.k.a Mat Tiger bukan gandaan 10 je.. gandaan 100 pun boleh.. hehehe

    ReplyDelete
  9. erm skunk mesin atm byk yg da btuko wjh baru cenggini..

    wahhhhh da nk ambek fmly balek eh? trubat sudah kerinduan..

    ReplyDelete
  10. Bro... dah cash out duit kat ATM tu leh la open table kat SATAY KING lagi yea....

    ReplyDelete
  11. Yeay! Kalu lah kite tekan ganda 10 tu duit kite boleh automatik ganda 10 dlm akaun shiok!

    ReplyDelete
  12. Kan ke best kalo tak payah tekan tapi duit keluar sendiri.

    ReplyDelete
  13. wa....wife dia nak balik dah....mesti seronok giler kan?dulu masa saya berpantang di kampung....sangat tak sabar nak balik umah....sian hubby dok travel tiap2 minggu balik tengok saya & anak2....

    ReplyDelete
  14. Wah isteri dan anak-anak sudah hendak balik KL tentu hati akan berbunga-bunga. :-)

    Kan best kalau duit di ATM tetapi duit tidak surut. :-)

    ReplyDelete
  15. Yah kehidupan bujang bakal ditinggalkan..

    Kejap je rasa (pada Eyriqazz pasti lama kan..hehee)

    ReplyDelete
  16. kalau duit ni leh kuar kat monitor, kan lagi best.. muahahhahaaaa

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails