June 9, 2012

Buffered Earning Semakin Meriah

Buffered Earning Semakin Menyepi? . Alhamdulillah, di bulan kelahiran Alisya ini, murah pula rezeki..


Buffered Earning Semakin Meriah

Rezeki anak-anak. Lepasla nak buat modal "Cuti-Cuti Malaysia". Kebetulan pula, bulan ini bakal Cash Out Income Tertinggi sepanjang berblogging dan bersama Nuffnang

Saya taknak komen panjang, nanti banyak pula yang berbunyi. Pesan eyriqazz, pecahkan ruyung, dan dapatkan sagunya. Usaha tangga kejayaan. Jangan asyik nak fikir negatif saja. Nothing perfect in the world (tunjuk jari kat diri sendiri juga..)

34 comments:

  1. mak aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, macamana nak kekalkan BE sampai ratus2 tu? ada tips?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada..cubala singgah entri lama2...

      Delete
  2. wow!
    kagom.. kagom..
    tahniah bro!

    ReplyDelete
  3. Syukur rezeki murah lepas dapat anak..

    ReplyDelete
  4. Tahniah...syiooooknye klu earning meriah sampai cmnie. best best!!

    ReplyDelete
  5. Tahniah bro.. Bilalah nak merasa seperti ini juga.

    ReplyDelete
  6. Tahniah..mmg byk giler..kita punya mmg ciput jer..nk dpt BE seketul pon susah..insyaallah yakin pd rezeki Allah..:)

    ReplyDelete
  7. wow..banyaknye..jeles..jeles..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeles banyak2 sama eyriqazz..huhuhu...

      Delete
  8. wahhh..byknye..cayalah bro..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah rezrki tu bro... Mcm ni 1 be dpt rm100 pun dah meriah... Masyuk...

    ReplyDelete
  10. wah, seratus lebih satu BE? gulp. telan air liur jap. harap2 bagi esok bukak Nuffnang, tengok sama mcm ni.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha....itulah..harap dapat la merasa BE banyak mcm tu..berdoa nak juga la..mimpi2 esok dapat..;-)

      Delete
  11. Cemburu melihat BE yang bro perolehi.:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..cemburu ooooo...adoi...bila la nak lebat macam tu..hihihi

      Delete
  12. Tahniah Bro.. Rezeki anak-anak tu..

    ReplyDelete
  13. mak oiii..banyaknya...hahaha....bulan ni tak dapat sehabuk pun BE...adoiii...kena beku kot.. :-)

    ReplyDelete
  14. rezeki bertambah! boleh lah share bro.. hehehe

    ReplyDelete
  15. tahniah bro, bagi le saya satu, nak yang RM100++ ya

    ReplyDelete
  16. huhu, smpai skrang tak reti guna nuffnang

    ReplyDelete
  17. wahhhhh meriah betul BE, meh bak sikit. :)

    ReplyDelete
  18. Tahniah Bro....

    Macam Myra tak penah pun dapat 1 BE beratus, nak cecah RM50 pun nanges..heheee :)

    ReplyDelete
  19. Wah...jeles tgk BE berlambak2 pas tu nilai pun banyak gak...reeki anak2.. :)

    ReplyDelete
  20. Banyaknya BE... Murah rezeki saudara.. :)

    ReplyDelete
  21. wah best nyer. sya punya BE pun tak pernah cecah 100.. apatah lagi 10,. haha,. nice,. :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails