June 4, 2012

Sate King Sungai Kantan - Memang Powerr!!

Special thanks buat Uncle WWW yang telah belanja GengTalibarut pekena Sate King Sungai Kantan, Kajang bulan lepas. Terimakasih juga buat driver saya @ Anak Kak Ina KL yang telah drivekan saya ke sini .
Sate King Ayam. Gambar saja sudah cukup menyelerakan. Yumm,yummm
Sate Ayam + Daging . Marvelloouss

Secara peribadi, memang sangat sedap. Jauh lebih sedap jika dibandingkan dengan Sate Kajang. In par jika dibandingkan dengan Sate Hut Tanjung Karang. 

Nasi Impit. Tak sah makan sate takde nasi impit kan?
Geng-Geng Talibarut menjamu Selera. Amboi2, bersinar2 kamera Hazman Fadzil?
Shakiddo : Sejak dua menjak ni aku nampak ko makin "Hot" laa Sumi..Apa rahsia?
Sumi : Tengok gigi laa....Huwa,huwa,huwa...
Meh sini Mama suapkan. Satu untuk anak, 5 untuk mama.... Kenyang,kenyang Makcik camni...
VIP Blogger @ Je Jai dengan Geng-geng Bas Sekolah nya
Abang Undang-Undang Blogger yang baru saja membaham 50 cucuk sate..Dengan selamber, buat muka tak bersalah...
Urat besi ,tulang dawaii...Setakat 50 cucuk, apalah sangat
Bro, saya tumpang Sponsor ya? Disponsor bersama oleh Fatin Liyana juga...Hihihihi

Lokasi : 

masa berniaga 5pm smpi malam
lokasi: 3.002273,101.789314
Kampung Sungai Kantan, 43000 Kajang, Selangor 

Once again, terimakasih diucapkan buat Uncle WWW . Next time bolehla repeat lagi. Serius sedap dan kena dengan selera saya. Lebih-lebih lagi kalau orang yang belanja kan?

16 comments:

  1. hahaha geng bas sekolah lagi..adeyy

    ReplyDelete
  2. dkt sgt ngn rumah

    best2

    kat sg ramal junction pob best

    ReplyDelete
  3. nyum nyummm... saper nak blanje lagi nih? hehheehee

    ReplyDelete
  4. Satenya persis seperti sate maranggi ditempat saya, eunnnaakk sekali satenya....

    ReplyDelete
  5. Sedapnya la nengok sate ni..

    ReplyDelete
  6. kat mana lokasi sebenar kat sungai kantan nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah diupdatekan location gpsnya....

      Delete
  7. wah ruginya tak boleh join..nak nak gi terjah gak aa kedai ni

    ReplyDelete
  8. bler nak try satay pak abu plak... ahahhahaaa

    ReplyDelete
  9. Sate dia memang best tapi lagi bets kalau depa renovate kedai hehe ;)

    ReplyDelete
  10. sedapnya.. nyumm.. nyumm.. meriah satey tu.. hehehe.. seronok dpt jumpa geng2 macam nikan.

    ReplyDelete
  11. Memang best bila makan2x sambil layan borak.... sampai pekerja kedai nak kemas balik pun boleh buat relax jee... ahahahahaha

    ReplyDelete
  12. nampak pun dah sedap..
    lagi sedap bila org belanja... heheheh

    ReplyDelete
  13. Boleh cari apabila sampai ke Bangi nanti. :-)

    ReplyDelete
  14. satay aku paling suka. sodap dan saiz dia besar. satay samuri mmg x berapa best sgt dah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails